Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


DC konačno objavio teaser trailer za Aquaman and the Lost Kingdom
Prvi kadrovi iz novog filma najavljuju kaos za Aquamana, a službeni trailer najavljen je za četvrtak

DC konačno objavio teaser trailer za "Aquaman and the Lost Kingdom"

Foto: YouTube

Jason Momoa vraća se kao Aquaman u DC Universe u prvom teaseru za Aquaman the Lost Kingdom!

U nešto manje od 30 sekundi DC donosi pogled u Aquamanov svijet koji se malo-pomalo raspada, zahvaljujući opakim Aquamanovim protivnicima. Sva velika imena iz prvog Aquamana vraćaju se i u nastavku, od redatelja Jamesa Wana do glumačke postave: uz Momoau to su Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II i Nicole Kidman.

Kako prvi put nije uspio pobijediti Aquamana (Momoa), Black Manta (Abdul-Mateen II) sad ima još jaču potrebu osvetiti očevu smrt i neće prezati ni pred čime da ga pobijedi jednom zauvijek. Ovaj put Black Manta je strašniji nego ikad jer je ovladao snagom mitskog Crnog trozupca koji će osloboditi drevnu, zlu silu. Skoro jedini način da mu se suprotstavi bit će da se Aquaman obrati bratu Ormu (Wilson), bivšem kralju Atlantide koji se nalazi u zatvoru, te s kojim mora sklopiti primirje i savez. Svoje nesuglasice morat će ostaviti po strani kako bi zaštitili Kraljevstvo, spasili Aquamanovu obitelj i svijet od potpunog uništenja.

Heard ponovno gledamo u ulozi Mere, kraljice Atlantide i majke prijestolonasljednika, Kidman je Atlanna, a uloge repriziraju i Dolph Lundgren kao kralj Nereus te Randall Park kao doktor Stephen Shin. Scenarij je napisao David Leslie Johnson-McGoldrick prema priči koju je napisao s Wanom, Momoaom i Thomasom Pa'aom Sibbettom temeljenoj na likovima iz DC Aquamana koje su stvorili Paul Norris i Mort Weisinger.

Aquaman the Lost Kingdom u kinima očekujemo 20. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala