Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno se vraća Lupin – pogledajte trailer za novu sezonu
Treći dio akcijske krimi serije na Netflix stiže nakon dvije godine i to sa sedam epizoda

Konačno se vraća Lupin – pogledajte trailer za novu sezonu

Foto: YouTube

Hvaljena francuska kriminalistička akcijska serija Lupin konačno je dobila službeni trailer za treću sezonu iliti treći dio.

Nakon uzbudljivog prvog i drugog dijela koji su na Netflixu bili dostupni u siječnju pa u lipnju 2021. godine, svaki sa po pet epizoda, na treći dio čekali smo skoro dvije i pol godine. Iako je odluka o nastavku bila vrlo brzo donešena i kratki teaser je predstavljen krajem rujna prošle godine, službeni poster i datum izlaska bili su poznati tek krajem travnja ove godine, a od jučer je dostupan i trailer koji donosi detalje o radnji.

Priča se nastavlja na kraj drugog dijela te nalazimo Assanea Diopa (Omar Sy) koji mora ostati skriven te je time i odvojen od supruge i sina, Claire (Ludivine Sagnier) i Raoula (Etan Simon). Assane je svjestan da oni pate zbog njega i to više ne može podnijeti pa se odluči vratiti u Pariz sa sasvim neočekivanom ponudom: napustite Francusku i započnimo život drugdje. Ipak, duhovi prošlosti nikada nisu daleko pa će neplanirani tijek događaja okrenuti sve Assaneove planove (i život) naopako.

U ostalim ulogama su Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Shirine Boutella, Vincent Londez, Clotilde Hesme, Antoine Gouy i Mamadou Haidara. Seriju su za Netflix i Gaumont Télévision osmislili George Kay i François Uzan, a režiju treće sezone radili su Ludovic Bernard i Xavier Gens.

Serija Lupin na Netflix konačno stiže 5. listopada sa sedam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala