Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počeo je najveći pop i rock festival - Slavonija fest CMC 200
Neka od najvećih imena glazbene scene nastupit će danas i sutra na prekrasnoj pozornici u Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu

Počeo je najveći pop i rock festival - Slavonija fest CMC 200

Foto: CMC

7. izdanje Slavonija festa CMC 200 službeno je počelo. Neka od najvećih imena glazbene scene nastupit će danas i sutra na prekrasnoj pozornici u Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu. Prva festivalska press konferencija koja se održala jučer u Kapelanovom stanu označila je početak festivalske atmosfere. Slavonija fest CMC 200 na konferenciji službeno su najavili zamjenica gradonačelnika Slavonskog Broda Marina Martić Puača, izvršni direktor CMC televizije Mario Kovač, i voditelj CMC festivala Dalibor Petko. Za dobru atmosferu pobrinuli su se Chosque & Maku.

Predstavljen je i kompletan program ovog glazbenog spektakla koji će zabavljati publiku dva dana do kasno u noć. Večeras, dan prije subotnjih festivalskih nastupa, publiku će u sklopu višesatnog CMC Party programa uživati uz Borisa Novkovića, Chosquea, Mejaše, Vigora i Željka Bebeka. Nezaboravan provod je zagarantiran, a ulaz na sve festivalske sadržaje je besplatan.

Uz dobro nam poznate ovogodišnje headlinere - Električni orgazam, Opću Opasnost i Zaprešić Boyse - festivalsku subotu obilježit će i Davorin i Bogovići, Komuna, LES, Nela, The reAanimatori, The Splitters i Zed Mitchell.

Osim glazbenog spektakla, dvije festivalske večeri upotpunit će i popratna enološka i druga događanja. Danas u 18 sati u vinariji Stanić iz Slavonskog Broda održat će se prezentacija i degustacija vina, a događaj će začiniti predstavljanje "TS Amber - Pjesme o Slavonskom Brodu". Osim toga, u subotu će se u Biergartenu Kuće piva održati druga festivalska press konferencija i najava festivalske večeri.

Na konferenciji bit će predstavljena izvrsna izdanja Croatia Recordsa - festivalsko CD izdanje, uz album "Amen, finito, kaput" Chosquea, album "Role filmova" grupe The Splitters te novi live album Električnog orgazma "En Vivo En La Fabrica" i reizdanje "Warszawa '81." Glazbeno će sva događanja i festivalski program upotpuniti Chosque & Maku.

Prva festivalska pressica bila je odlična prilika i za dodjelu nagrada Turističke zajednice Slavonski Brod laureatima u proljetnim akcijama natjecateljskog karaktera. Sjajna atmosfera i brojne nagrade okupile su brodsku publiku koja je prekrasan Slavonski Brod učinila još ljepšim.

Uoči festivala objavljeno je CD izdanje na kojem se nalaze najveći hitovi izvođača koji će na Slavonija festu CMC 200 ovog vikenda zabavljati publiku. Izvođači su nestrpljivi, atmosfera je uzavrela, a Tvrđava Brod spremna je ponovno postati glazbena oaza slavonskoj publici i gostima. Vidimo se već večeras u festivalskom raspoloženju!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala