Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za novi epski SF Zacka Snydera Rebel Moon
Paralelno s najavom objavljen je i datum premijere nastavka ovog filma

Stigao trailer za novi epski SF Zacka Snydera "Rebel Moon"

Foto: YouTube

Iz Netflixa stiže službeni trailer za prvi dio novog epskog SF-a Zacka Snydera Rebel Moon, podnaslova A Child of Fire koji na ovaj streaming stiže 22. prosinca ove godine.

Uz najavu za prvi film poznat je podnaslov drugog te datum premijere također na istom streamingu: The Scargiverkoji stiže 19. travnja sljedeće godine.

Radnja filma prati tajanstvenu mladu ženu Koru (Sofia Boutella) koja mora naći ratnike koji se mogu boriti protiv neizbježne invazije tiranskog vladara Regenta Balisariusa (Fra Free). Prema službenom sinopsisu, kad se mirna kolonija na samom kraju galaksije nađe pod prijetnjom vojske tiranina, tajanstvena strankinja među mještanima, Kora, postaje njihova jedina nada za preživljavanje. U potrazi za vojskom ona će formirati malu skupinu ratnika – autsajdera, seljaka i siročadi iz raznih svjetova kojima je svima zajednička potreba za osvetom i iskupljenjem. Bitka za galaksiju kreće, a na scenu stupa armija neočekivanih junaka.

U ostalim ulogama nalaze se velika glumačka imena te ona nešto manje poznata: Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher, Anthony Hopkins, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi, Cleopatra Coleman, Cary Elwes, Corey Stoll, Sky Yang i drugi.

Snyder je ovaj projekt prvotno zamislio kao dio priče iz Ratova zvijezda prije nego što je Disney kupio Lucasfilm 2012. godine, a projekt je zatim pretvorio u samostalan dok je prije dvije godine radio na Army of the Dead i u planu je da Rebel Moon postane franšiza za Netflix. Snyder je režirao film te napisao scenarij sa Shayem Hattenom i Kurtom Johnstadom.

Rebel Moon najnovija je suradnja između Snydera i Netflixa nakon Army of the Dead koju je u prva četiri tjedna pogledalo 72 milijuna kućanstava, nakon njega je uslijedio Army of Thieves, a sad radi i na nastavku te spin-off anime seriji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala