Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neočekivane preokrete donosi nova sezona serije Kumovi
Najiščekivanija serija uskoro se vraća na male ekrane

Neočekivane preokrete donosi nova sezona serije "Kumovi"

Foto: Nova TV

Najiščekivanija serija uskoro se vraća na male ekrane – Kumovi koji su osvojili publiku diljem regije te čvrsto drže mjesto najgledanije dramske serije u Hrvatskoj i u 2022. i u 2023. godini, s novom, trećom sezonom startaju uskoro na Novoj TV.

Nova sezona donosi brojna uzbuđenja i preokrete u životima glavnih junaka. U prošloj sezoni glava obitelji Stipan Macan (Milan Štrljić) saznao je da ima kćer Šimu (Marina Redžepović) iz jedne veze iz mladosti, a pokušavajući izgraditi odnos s njom, nerijetko se našao u konfliktima sa sinovima Vinkom (Vedran Mlikota) i Aljošom (Vladimir Tintor).

„Kvaliteta ove serije je što je dinamična, stalne su promjene i zanimljiva lica. Stalno mi se obitelj širi, to je dobro, mada me strah, onaj jedan period dok je Stipan bio u Njemačkoj, da se ne pojavi neki mali Nijemac“, našalio se Milan Štrljić u razgovoru za IN magazin te otkrio kako u novim nastavcima gledatelje očekuju brojni uzbudljivi zapleti. Saga oko zemljišta koje na jednoj strani želi Stipan, a na drugoj braća i njihove supruge poprimit će nove razmjere, a tko će u svemu tome odigrati ključnu ulogu, i kome će zemljište na kraju pripasti – ostaje nam za vidjeti.

„Uloga koju glumac napravi sa srcem, a ja ovu zaista radim sa srcem, je uloga koja prođe kroz tebe kao glumca, kao čovjeka i ti njoj daješ jedan dio sebe, a ona od tebe uzima isto jedan dio i tog osobnog i tog glumačkog, tako da je to sve skupa jedna velika igra“, izjavio je glumac Vedran Mlikota, kojeg gledatelji u ulozi Vinka, a dao je i naslutiti što će se događati u novim nastavcima: „Dižemo se iz pepela!“

Uzbudljive epizode nove sezone serije Kumovi ne propustite pratiti uskoro na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala