Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Zaprešić Boys, Opća Opasnost, Električni orgazam
Festival pop i rock glazbe Slavonija fest - CMC 200 vraća se 25. i 26.8. u Slavonski Brod

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Zaprešić Boys, Opća Opasnost, Električni orgazam

Foto: CMC

Zaprešić Boysi u Slavonskom Brodu

Nakon uspješnih nastupa na velikim pozornicama diljem Lijepe naše, Zaprešić Boysi dolaze nastupiti u Slavonski Brod na CMC 200 Slavonija festu. Brodska publika tako će po prvi puta imati priliku čuti Zaprešić Boyse uživo te s njima zapjevati neke od njihovih najvećih hitova Srce vatreno, Neopisivo, Jutrom kad se budim.

Zaprešić Boysi su poznati sastav osnovan 2005. godine, a najviše svojih pjesama posvećuju hrvatskim sportašima i svojoj domovini. Ove godine slave osamnaesti rođendan i povodom toga publici pripremaju neviđeni spektakl.

Opća Opasnost zapalit će publiku svojim nastupom na CMC 200

Nakon velikog koncerta u Tvornici kulture i ljetnog razdoblja ispunjenog nastupima, Opća Opasnost sprema se za zatvaranje sezone i to na Slavonija festu CMC 200. Ovi poznati Županjci proslavili su svoj okrugli 30. rođendan, a kako i sami kažu, ne bi toliko opstali da nije bilo njihove vjerne publike.

Već iskusni na brodskoj pozornici Slavonija festa CMC 200, Opća Opasnost zapalit će svojim koncertom 26. kolovoza sve one željne odlične glazbe. Iz svoje Županje preselit će se tako malo zapadnije u Slavonski Brod i prirediti pravi spektakl.

Aktualni singl Tebe više ne volim sjajan je spoj žestokog zvuk ovih rockera i impresivnih vokalih sposobnosti frontmena Pere Galića. Publika je Tebe više ne volim dočekala s oduševljenjem jer je od njihove posljednje pjesme prošlo više od dvije godine. Koje je sve glazbene poslastice Opća Opasnost pripremila za brodsku Tvrđavu, provjerite zadnjeg vikenda u mjesecu kolovozu.

Električni orgazam stiže u Slavonski Brod

Ikonska lica novog vala i rock & rolla, grupa Električni orgazam, dolazi u Slavonski Brod gdje će održati još jedan koncert za pamćenje, ovoga puta povodom CMC 200 Slavonija festa. Prošle je godine Električni orgazam održao niz regionalnih koncerata povodom 40. rođendana albuma Lišće prekriva Lisabon od kojih je jedan bio i u zagrebačkoj tvornici kulture. Neke od pjesama s tog albuma obilježile su iznimno bogatu diskografiju ovog benda, ali i živote brojnih generacija.

Električni orgazam održao je svoj prvi nastup u lipnju davne 1980. godine. Početkom 1981. s grupama Idoli i Šarlo akrobata snimaju LP Paket aranžman na kojem su zastupljene tri njihove pjesme. U 40 godina karijere objavili su 11 studijskih, 7 koncertnih i 5 kompilacijskih albuma.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala