Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: The Splitters, Reanimatori, Zed Mitchell
Festival pop i rock glazbe Slavonija fest - CMC 200 vraća se 25. i 26. kolovoza u Slavonski Brod

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: The Splitters, Reanimatori, Zed Mitchell

Foto: CMC

The Splitters prvi puta u Slavonskom Brodu

Splitska rock četvorka The Splitters nastupiti će po prvi puta u Slavonskom Brodu na ovogodišnjem izdanju CMC 200 Slavonija Fest. The Splitters su pravo osvježenje na domaćoj rock sceni, a svojom izvedbom na ovogodišnjem festivalu zasigurno će osvojiti srca publike i predstaviti se u svojem najboljem izdanju. Publika na festivalu imat će priliku uživo čuti Barbaru, Role filmova, Izgubljeni grad, Lost and found.

Sastav čine dva para braće, Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal), Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi), a od osnutka 2017. godine izdali su 3 nosača zvuka. Ranije su ostvarili zapažene nastupe na renomiranim glazbenim manifestacijama, Zagrebačkom festivalu, INmusic festivalu te na natjecanju za pjesmu eurovizije Dora 2023, gdje su zauzeli visoko četvrto mjesto.

Reanimatori dolaze raspjevati brodsku publiku

Pred brodsku publiku dolaze Reanimatori, sastav koji je osnovao basista legendarnog novovalnog benda Animatori, Andro Purtić. Nakon nastupa na 16. memorijalu Krešo Blažević, Reanimatori se ponovno vraćaju u Slavonski Brod, ovog puta na veliku pozornicu CMC 200 Slavonija Fest.

Uz stare hitove Animatora poput Anđeli nas zovu da im skinemo krila, Ostat ću mlad, Male curice, Komarci - Ljeto nam se vratilo, izvest će i neke pjesme The Animatora koje nikada prije nisu objavljene, a Reanimatori će ih pokušati reanimirati i predstaviti publici.

Zed Mitchell, nastup legendarnog gitariste na Tvrđavi

Legendarni virtuoz na električnoj gitari, majstor rifa i senzibilnih solaža, Zed Mitchel, nastupit će na ovogodišnjem izdanju CMC 200 Slavonija Fest.

Brodska publika može očekivati naelektriziran old school gitarski zvuk Zeda Mitchella popraćen sjajnom energičnom pratnjom njegovog uigranog benda.

Zed Mitchell bio je član poznatih rock sastava Dah i Gordi, a da je riječ o iznimno cijenjenom glazbeniku dovoljno govore sjajne glazbene recenzije koje stižu od kritičara iz zemalja poput Engleske, Belgije, Njemačke i Švicarske. Osamdesetih godina uspješno surađuje sa velikim glazbenim imenima kao što su Eros Ramazzoti, Natalie Cole i Minhenski simfonijski orkestar. Nastupao je sa umjetnicima kao što su Santana, Joe Cocker, Mothers Finest, Roger Chapman, Ian Gillan band.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala