Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Mejaši, Vigor, Chosque
Festival pop i rock glazbe Slavonija fest - CMC 200 vraća se 25. i 26. kolovoza u Slavonski Brod

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Mejaši, Vigor, Chosque

Foto: CMC

Mejaši dolaze zapaliti publiku na CMC 200 fest

Na Slavonija fest dolaze i svima dobro poznati tamburaši u starkama, neponovljivi Mejaši. Nakon što je prije desetak godina izašao njihov hit "Zorica" i izazvao pozitivne reakcije cijele Hrvatske, osvojili su srca mnogobrojne publike.

Riječ Mejaši u prijevodu znači susjedi, a baš za taj naziv odlučili su se jer svi blizu stanuju. Postoje od 2006. godine, a počinju svirati kao članovi Centra tradicijske kulture Varaždin. Odvojili su se od dosadašnjih tamburaških bendova promijenivši standardnu postavu instrumenata i izgled. U svoje singlove uvode elemente pop-rocka i tako donose pravo osvježenje na glazbenu scenu. 

Nakon prvog singla "Tko to tamo pjeva" kojim najavljuju rad na četvrtom studijskom albumu, predstavili su novu pjesmu "Od konobe do konobe" koja ima potencijal da postane pravi ljetni hit.

Spot krase kadrovi grada Krka, a donosi priču o dvojici prijatelja na godišnjem odmoru. 

Grupa Vigor rasplesati će Tvrđavu svojim najvećim hitovima

Fatalnu Dianu, neprežaljenu Suzanu i neodoljivu Mariju opjevali su članovi grupe Vigor koji ove godine prvi put stižu na Slavonija fest CMC 200.

Ova šestorica zabavnih Osječana koji djeluju već preko 20 godina pravi uspjeh doživljavaju 2014. godine s pjesmom "Još fališ" koju je publika beskrajno zavoljela.

Njihov put nije tekao glatko, prolili su puno suza i znoja prije nego što su počeli viđati rezultate. Trudom, voljom i ulaganjem izgradili su najbolju verziju sebe i upravo će ta verzija stati na pozornicu u Tvrđavi Brod prvi festivalski dan zadnjeg vikenda u kolovozu.

Ove godine odlučili su objaviti 3 pjesme, a nakon toga slijedi jedan zaokret.

Možemo očekivati jedan zreliji i ozbiljniji Vigor koji se u tom svijetlu jedva čeka predstavili slušateljima.

Chosque dolazi na veliku pozornicu u svoj rodni grad

Zvonimir Ćosić Chosque nedavno je proslavio 40 godina nazočnosti na domaćoj rock sceni i to, ni manje ni više, nego albumom prvijencem koji nosi naslov  "Amen, finito, kaput". Karijeru je započeo  davne 1983. godine u svojem rodnom Slavonskom Brodu gdje će 25. kolovoza održati koncert za pamćenje.

Dugo je pjevao u grupi "Stop" koja je bila popularna krajem prošlog stoljeća, a s njom je snimio i nekoliko albuma. Bio je član brojnih ostalih sastava poput "Sjećanja" i "Moris" zahvaljujući kojima je izgradio zavidnu karijeru.

Uz Slavonski Brod, grad u kojem je odrastao, vežu ga brojne uspomene kojih se uvijek rado prisjeća.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala