Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za Saw X: Jigsaw pokreće najosobniju igru dosad
Novi nastavak horor franšize stiže krajem rujna, a radnjom je smješten između prve i druge "Slagalice strave"

Stigao trailer za "Saw X": Jigsaw pokreće najosobniju igru dosad

Foto: YouTube

Jigsaw je živ, kao i njegove razne smrtonosne igre u prvom službenom traileru za deseti film u uspješnoj horor franšizi Slagalica strave.

Lionsgate je ovih dana predstavio prvi poster za nastavak jednostavnog naslova Saw X (Slagalica strave X) te službeni trailer koji je konačno otkrio detalje o radnji i na koji način će se Tobin Bell kao Jigsaw vratiti u igru. Bell je 2004. godine predstavljen kao mastermind iza smrtonosnih igara u prvoj Slagalici strave, ali kako je njegov lik umro na kraju Slagalice strave 3 trebalo ga je uklopiti u priču. Saw X tome je doskočila tako što je radnjom smještena između Slagalice strave i Slagalice strave 2 gdje nalazimo bolesnog i očajnog Johna koji putuje u Meksiko na riskantan i eksperimentalan medicinski zahvat u nadi za čudesno izlječenje njegovog raka – samo kako bi shvatio da je riječ o pomno smišljenoj operaciji koja vara one najranjivije.

Pokrenut sasvim novom svrhom zloglasni se serijski ubojica vraća svom ploču kako bi se osvetio prevarantima – naravno na svoj prepoznatljiv način kroz lukave, poremećene i domišljate zamke.

Saw X stiže samo dvije godine nakon svog prethodnika Spirale straha u kojem je glavnu ulogu imao Chris Rock, međutim taj je nastavak imao malo povezanosti s omiljenim horor serijalom. Uz Bella svoju ulogu ponavlja također veteranka franšize Shawnee Smith kao Amanda Young, a među novim glumcima su Steven Brand, Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez, Octavio Hinojosa i Joshua Okamoto. Kevin Greutert vraća se u redateljsku stolicu nakon Slagalice strave 6 i Slagalice strave 7 s tim da je radio na produkciji prvih pet filmova i Jigsawu iz 2017. godine. Scenarij su napisali Josh Stolberg i Pete Goldfinger.

Studio Lionsgate uz novi film obećava sasvim nove zamke i misterij koji treba riješiti, a kako će se Saw X svidjeti obožavateljima (i onima koji će to tek postati) saznat ćemo već 27. rujna kad stigne u kina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala