Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Davorin i Bogovići, Komuna
Festival pop i rock glazbe Slavonija fest - CMC 200 vraća se 25. i 26. kolovoza u Slavonski Brod

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Davorin i Bogovići, Komuna

Foto: CMC

Davorin i Bogovići donose rokerski zvuk na CMC 200 fest

Na ovogodišnjem CMC 200 nastupit će prepoznatljivo lice hrvatske punk i rock scene – Davorin Bogović i njegov bend koji na glazbenoj sceni djeluju već više od dva desetljeća. Festivalska pozornica dobro im je poznata budući da su pred slavonskom publikom nastupili prije nekoliko godina.

Davorin Bogović s 15 godina počeo se baviti pjevanjem, bio je član benda Ciferšlus s kojim u počecima nastupa u zagrebačkoj Dubravi, a kasnije mijenjaju ime u "Prljavo kazalište". 1998. godine je zaplivao u solo vode i osnovao bend Davorin i Bogovići s kojim izdaje popularni album "Sretno dijete". 

Bend trenutno radi na novom albumu, a spremaju i veliki koncert s gostima krajem studenog u Tvornici Kulture.

Davorin i njegovi Bogovići okorjeli su rockeri, sretna djeca čije pjesme publika pamti i u kojima će moći uživati zadnjeg vikenda u kolovozu na CMC 200 Slavonija festu.

Brodsku publiku na festival dolazi raspjevati Komuna

Na Tvrđavi Brod zapjevat će Komuna, poznati rock bend iza kojeg stoji Mirko Šenkovski Geronimo, jedan od najtraženijih autora u regiji.

Bend je osnovao u želji da se vrati svojim rock korijenima, a uz njega ga čine i ostali poznati glazbenici - gitaristi Emir Hot i Dragomir Herendić Dragianni, klavijaturista Igor Matković, basist Zvjezdan Marjanović i bubnjar Damir Bumbar Sinanović.

Geronimo se može pohvaliti velikim brojem pjesama koje je pisao za najveće regionalne izvođače poput Halida Bešlića i Crvene jabuke, ali i za vlastita izdanja u kojima je miješao žanrove. Njegov početak obilježila je suradnju sa zagrebačkom hard rock skupinom Legija.

Komuna u svome radu nastoji biti što više socijalno angažirana i svojim singlovima prenijeti smislene poruke slušateljima. Njihov novi album već je skoro gotov i spremno čeka reakcije fanova.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala