Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix donosi prvi trailer za Depp v. Heard, slučaj koji je pratio cijeli svijet
Limitirana dokumentarna serija bit će dostupna 16.8.

Netflix donosi prvi trailer za "Depp v. Heard", slučaj koji je pratio cijeli svijet

Foto: YouTube

Netflix uskoro donosi novu dokumentarnu seriju koja će svakako zainteresirati gledatelje: riječ je o slučaju Depp protiv Heard za koju je jučer predstavljen prvi trailer.

Serija jednostavnog naziva Depp v. Heard na streaming dolazi sredinom kolovoza i po prvi put će pokazati oba svjedočenja paralelno, a istražuje i ostale detalje slučaja koji je šokirao Hollywood i pokrenu lavinu online komentara. U travnju 2022. godine navedeno je suđenje počelo u Farifaxu u Virginiji na kojem su, za razliku od ostalih poznatih slučajeva, kamere imale pristup u sudnicu. Uslijedilo je šest tjedana medijskog cirkusa, raznih javnih nagađanja i kampanja po društvenim mrežama koje su se borile za pravdu onog drugog.

Netflixova serija, prema njihovim riječima i onih redateljice Emme Cooper, pokrivaju suđenje s ciljem da donesu neutralni pogled na ono što se dogodilo kad je mišljenje javnosti počelo utjecati na stvarnost. Serija je posebna i po tome što prvi put predstavlja svjedočenja Johnnyja Deppa i Amber Heard jedno pored drugog za što je upotrebljeno preko 200 sati dostupnih materijala sa suđenja te komentara građana na TikToku i Twitteru. Na kraju se postavlja pitanje kakvu su ulogu tijekom slučaja odigrale društvene mreže što dovodi do provokativnih i neugodnih pitanja kako su razgovori izvan sudnice možda utjecali na ishod.

Hoće li serija Depp v. Heard u tri dijela zaista donijeti dosad nepoznate detalje i uspjeti (dodatno) rasvijetliti slučaj saznat ćemo već 16. kolovoza kad će biti dostupna na Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala