Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko je ubojica u trećoj sezoni Only Murders in the Building?
Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez vraćaju se u još jednoj sezoni, predstavljen je trailer

Tko je ubojica u trećoj sezoni "Only Murders in the Building"?

Novo ubojstvo čeka omiljeni trojac podcastera u trećoj sezoni serije Only Murders in the Building. Susjedi iz zgrade The Arconia, Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) i Mabel (Selena Gomez), ponovno će se naći usred istrage ubojstva, a najnoviji trailer otkriva nam u kakvim će se situacijama naći pokušavajući riješiti novi zločin.

Ovog puta ubojstvo se nije dogodilo u njihovoj zgradi već usred premijere Oliverove predstave, u kojoj je glumio Charles, a Mabel se nalazila među publikom. Naši junaci morat će razotkriti tko stoji iza novog slučaja ubojstva u kojem je usred predstave Ben (Paul Rudd) ubijen nasred pozornice.

Finalna epizoda druge sezone otkrila nam je žrtvu za nadolazeću sezonu kada je i predstavljen Rudd u ulozi novog lika Bena, koji vrlo kratko u seriji ostane živ. U novoj će se sezoni Rudd pojaviti u gostujućoj ulozi u nekim prisjećanjima koja će voditi do otkrivanja njegovog ubojice.

Jedna od osumnjičenih za Benovo ubojstvo bit će i Loretta Durkin koju utjelovljuje Meryl Streep. Ona je brodvejska glumica koja je također bila dio predstave u kojoj je Ben ubijen, a kao što nam trailer daje naslutiti, ona i Ben nisu bili u najboljim odnosima.

U novoj će sezoni također glumiti Zoe Colletti, Andrea Martin, Ashley Park, Jesse Williams, Jeremy Shamos, Linda Emond, Wesley Taylor, Don Darryl Rivera, Allison Guinn i Gerald Caesar.

Tko je ubio Paula Rudda doznat ćemo 8. kolovoza kada nova sezona stigne na Hulu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala