Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Nela, LES
Festival pop i rock glazbe Slavonija fest - CMC 200 vraća se 25. i 26. kolovoza u Slavonski Brod

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Nela, LES

Foto: CMC

Nela na CMC 200 fest donosi vrhunski bend i hit "Nebo gori"

Nela nakon uspješnog ljetnog hita "Nebo gori" koji je prepoznatljiv po jednom od prvih amapiano beatova na domaćoj sceni dolazi u Slavonski Brod.

Slavonska pozornica neće joj biti strana budući da je već nastupila na festivalu uoči objave svog albuma prvijenca. Publika je tada imala prilike čuti talent u razvoju, a sada će svjedočiti sjajnom napretku i ostvarenom potencijalu koji Nela pokazuje uz odličan bend.

Pjesme joj krasi moćna i moderna produkcija, nastupe sjajne modne kombinacije, a publika će moći uživati u njezinom nadmoćnom vokalu.

Iza sebe broji singlove koji redovito zauzimaju visoka mjesta na HR TOP 40 ljestvici, nerijetko korača van zone komfora, a to joj se svaki puta do sada isplatilo. Nela će 26. kolovoza u Brodskoj Tvrđavi zavladati pozornicom pa se pripremite na pravi spektakl.

LES će prvi puta Slavonskoj publici pokazati snagu svirke po kojoj su prepoznatljivi

Pod umjetničkim imenom LES kriju se Tvrtko Hopek i njegov bend koji čine kreativni aktivisti.

Osnovani 2015. godine na glazbenu scenu donose pravo osvježenje. Nakon kratke stanke i posljednjeg singla "Leptiru" kojim zatvaraju poglavlje albuma "Bronca", u Slavonski Brod stižu s novim singlom "Firaun".

"Firaun" je u narodu slatkorječiva osoba finih manira koja teži uvjeravanju da zna što je za nekog najbolje, dok te gleda u oči i laže. Uz singl dolazi i vizualno atraktivan spot koji prati nezgodne spletove događaja glavnog protagonista, a nema sumnje da će njihov nastup isto imati jednu cijelu priču.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri Tvrtko potpisuje preko 60 glazbenih djela i glazbu za nekoliko dugometražnih filmova i kazališnih predstava. Mnoge je već ostavio bez daha, kao što će i one koji se 26. kolovoza nađu u Tvrđavi Brod.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala