Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Lincoln Lawyer se vraća na slučaj u drugom dijelu druge sezone
Objavljena je najava drugog dijela druge sezone, koja se na Netflix vraća početkom kolovoza

"The Lincoln Lawyer" se vraća na slučaj u drugom dijelu druge sezone

Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) vraća se na slučaj u novom traileru za drugu polovicu druge sezone serije The Lincoln Lawyer, koja na Netflix stiže početkom kolovoza. Slatkorječivi odvjetnik našao se u problemima nakon prvih pet epizoda druge sezone kada je izgubio protiv nemilosrdne tužiteljice Andree Freeman (Yaya DaCosta) dok je branio Lisu Trammell (Lana Parilla).

Kako bi stvari bile još gore, oštetio je vezu i sa svojom klijenticom/ljubavnim interesom i s Lornom (Becki Newton) te su ga napala dvojica na parkingu gdje su ga ostavili da umre. Sada mora ponovno preuzeti sve konce i naći način kako osvojiti slučaj i popraviti svoje odnose.

Drugi dio druge sezone s pričom će nastaviti tamo gdje je prvi dio stao te se uključujemo odmah nakon Mickeyjevog napada kada ga brzo vode u bolnicu na liječenje. Izzy (Jazz Raycole) našla ga je polumrtvog na asfaltu i dok je to dovoljno da zabrine Maggie (Neve Campbell) o sigurnosti njegovog posla, on je već spreman vratiti se svojim neuobičajenim putevima. Sve oči i sve kamere uperene su na slučaj u kojem se mora sukobiti s Andreom na drugoj strani. Ona zna sve njegove male trikove i niti ona ni sudac neće dozvoliti njegove metode u sudnici. Ulozi su veliki i mogao bi izgubiti sve ako ne uspije naći način kako se izvući iz ove situacije.

Druga sezona hvaljene serije temelji se na četvrtoj knjizi Michaela Connellyja The Fifth Witness. U drugoj sezoni uz već spomenute također glume Angus Sampson, Krista Warner, Ntare Guma Mbaho Mwine, Matt Angel, Angélica María, David Clayton Rogers i Elliott Gould.

The Lincoln Lawyer svoju priču nastavlja 3. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala