Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prva najava serije Painkiller otkriva početak opijatske krize
U Netflixovoj mini-seriji glume Matthew Broderick, Uzo Aduba i Taylor Kitsch

Prva najava serije "Painkiller" otkriva početak opijatske krize

Netflix će nam uskoro donijeti priču o američkoj opijatskoj krizi u nadolazećoj seriji Painkiller, čiji trailer danas imamo prilike vidjeti. Serija će donijeti novu verziju stvarnih događaja u obliku šest jednosatnih epizoda, koje stižu u kolovozu.

Painkiller je serija koja je usmjerena na početak i posljedice američke opijatske krize, sa specifičnim fokusom na OxyContin i kako su se životi "počinitelja, žrtava i tragača za istinom" promijenili. Pokazuje nam kako su opijati postali sveprisutni u životima stotina tisuća Amerikanaca, proučava sustav moći, ulogu kriminala i odgovornosti.

Serija je adaptacije knjige Pain Killer Barryja Meiera i članka iz New York Magazinea Patricka Raddena Keefea pod nazivom The Family That Built an Empire of Pain.

Trailer na pokazuje Uzo Adubu u ulozi Edie Flowers, odvjetnice koja radi na slučaju farmaceutske kompanije Purdue Pharma nakon što su proizveli i pustili u opticaj OxyContin. Poprilično je jasno kako je odlučna stati na kraj farmaceutskoj kompaniji njenom osnivaču Arthuru Sackleru (Matthew Broderick). Unatoč tome što je lijek za bol prvotno bio hvaljen jer pomaže u suzbijanju boli, trailer nam vrlo brzo otkriva koliko je zapravo štetan, a Edie otkriva kako je zapravo ubojit jer uništava živote.

Seriju Painkiller zajedno su stvorili Micah Fitzerman-Blue i Noah Harpster, a u njoj također glume Taylor Kitsch, Dina Shihabi, West Duchovny, John Rothman, Clark Gregg, Jack Mulhern, Sam Anderson, Ana Cruz Kayne, Brian Markinson, Noah Harpster, John Ales, Johnny Sneed, Tyler Ritter i Carolina Bartczak.

Mini-serija Painkiller će na Netflix stići 10. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala