Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 16.7.
Iz večerašnjeg TV programa izdvajamo mnogobrojne filmske naslove, među kojima će se naći za svakog ponešto

TV Preporuke dana - Nedjelja 16.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16. srpnja.

SERIJE

Ubojstva u Sandhamnu, HRT 2 u 20:15h
Carl-Johan dobio je počasni doktorat i povodom toga priređuje veliku proslavu u svojoj kući u Sandhamnu. Okupit će se sva njegova djeca, premda zapravo ne vole pomajku i ne odobravaju očeva ponižavanja i primjedbe pune prezira. Proslavu naglo prekida ubojstvo Carl-Johana. Norina kći Anna, koja poslužuje na proslavi, svjedokinja je tog događaja. Alexander mora doći u Sandhamn radi istrage provala u brodice pa koristi priliku da posjeti Noru i pozove je na večeru. No ni ovaj put neće uspjeti otići na večeru. Temeljeno na romanima Vivece Sten.

Crna lista, HRT 2 u 22:41h
Povratak Slobodnjaka otkriva urotu u kojoj sudjeluje lokalni fotograf. Ressler slavi važnu godišnjicu.

FILMOVI

John Wick 2, RTL u 20:15h
Iako John Wick više ne želi imati ništa sa svijetom profesionalnih ubojica, iz mirovine će ga izvući nekadašnji suradnik koji želi preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Ne želeći prekršiti davno dano obećanje, John odlazi u Rim gdje ga očekuje nemilosrdna borba s najsmrtonosnijim svjetskim ubojicama.

Na rubu, RTL 2 u 20:15h
Policijski detektiv iz New Orleansa Wes Block (C. Eastwood) živi kao samohrani otac sa svoje dvije maloljetne kćeri Amandom (A. Eastwood) i Penny (J. Beck). Rutinske poslove iznenada mu prekinu slučajevi ubijenih prostitutki koje očito likvidira serijski ubojica. No, za Blocka istraga nije nimalo jednostavan zadatak, jer se i sam često upušta u veze s prostitutkama iz Francuske četvrti. Usto, prisiljen je surađivati s feministicom Beryl Thibodeaux (G. Bujold) koja nema nimalo razumijevanja za njegove metode rada. Kada ubojica pritisnut uznapredovalom istragom provali u Blockovu kuću i ozlijedi Amandu, detektivov obračun s njim postane osobna stvar...

Za šaku dolara, HRT 1 u 21:14h
Revolveraš osamljenik Joe (C. Eastwood) dolazi u zabito mjesto u New Mexicu u kojemu mir remete sukobi dviju suparničkih obitelji, Baxter i Rojo. Svjesne njegovih revolveraških sposobnosti, obje ga obitelji žele angažirati. Iako mu nijedna od njih nije simpatična, Joe prihvaća obje ponude i vješto manipulira sa sukobljenima, sve do kritičnog trenutka kad se i sam nađe u opasnosti.

Policajac s Beverly Hillsa, Doma TV u 22:05h
Axel Foley (Eddie Murphy) detroitski je policajac kojega nadređeni šalju na prisilni godišnji odmor pošto nikako ne odustaje od traganja za ubojicom svoga najboljeg prijatelja. Slijedeći trag ubojice, Axela put vodi do Beverly Hillsa, gdje dobiva upozorenje lokalne policije da se ne miješa u istragu. Axel posjećuje svoju prijateljicu Jenny (Lisa Eilbacher), koja radi u galeriji umjetnina, te saznaje kako je njen šef Victor Maitland (Steven Berkoff) zapravo kralj narkomafije i jedan od odgovornih za smrt njegovog prijatelja.

Legenda o Tarzanu, Nova TV u 22:05h
Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima. Avantura počinje u trenutku kada shvati da je samo obični pijun u smrtonosnoj igri pohlepe i osvete koju je osmislio belgijski kapetan Leon Rom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala