Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 9.7.
Večeras na malim ekranima gledajte par serija i filmova, među kojima i oskarovski "Povratnik" s Leonardom DiCaprijem

TV Preporuke dana - Nedjelja 9.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9. srpnja.

SERIJE

Ubojstva u Sandhamnu, HRT 2 u 20:15h
Ribar pronađe tijelo mrtve žene zapleteno u svoju mrežu nedaleko od Sandhamna. Alexander i Miriam preuzimaju slučaj. No Alexander reagira isuviše burno za policajca koji istražuje sumnjivu smrt. Čini se kao da poznaje žrtvu. Nora je iznajmila vilu obiteljskoj prijateljici Kristini. Provest će ljeto u Sandhamnu s novim odabranikom Andersom, kojega je upoznala na internetskom servisu za upoznavanje. Muči je jedino to što je on oženjen. Obećao joj je da će ostaviti ženu, no kad se čuju telefonski, čini se da nije održao obećanje. Norinoj prijateljici Giseli on se doima odnekud poznat...

Crna lista, HRT 2 u 22:45h
Istraga ubojstva suca baca novo svjetlo na jedan neriješen slučaj. Redov odnos s kolegom kojemu vjeruje ugrožen je kada ovaj dozna da Red surađuje s FBI-em.

FILMOVI

Termin, RTL 2 u 20:15h
Peter Highman kroz nekoliko dana očekuje svoje prvo dijete. Dok juri da stigne na avion iz Atlante kako bi bio uz suprugu na porodu, sve mu krene naopako kad slučajno susretne poznatog glumca Ethana Tremblaya i bude prisiljen na zajedničku vožnju. Ta će vožnja ispasti putovanje kroz cijelu zemlju na kojem će se uništiti nekoliko automobila, mnoga prijateljstva i Peterovo strpljenje.

Snjeguljica i lovac, RTL u 20:15h
Vrijeme bajke je iza nas, ono što slijedi je rat. Diveći se ruži koja je procvala u vrijeme zime, kraljica Eleanor (Liberty Ross) ozlijedi se na njen trn. Tri kapi krvi zacrvene snijeg te ona poželi da njezina kći bude bijela poput snijega s usnama crvenim poput krvi, kose crne poput gavrana, a srca jaka i prkosna poput ruže. Kraljica Eleanor rodi Snjeguljicu (Kristen Stewart), no ubrzo se razboli i umre. Kralj Magnus (Noah Huntley) sa svojom vojskom napadne mračnu vojsku demonskih vojnika te iz njihovih ruku spasi zarobljenicu Ravennu (Charlize Theron), zaljubi se u nju i oženi je. No Ravenna je u biti moćna čarobnica i vođa mračne vojske te prve bračne noći ubije kralja i preuzme kraljevstvo.

Povratnik, Nova TV u 22:25h
Inspiriran istinitim događajima, Povratnik je uzbudljivo filmsko remek djelo koje prikazuje epsku avanturu preživljavanja jednoga muškarca i izuzetnu moć sna­ge ljudskoga duha.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala