Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena anime serija Suicide Squad
Warner Bros. Japan je najavio fantastičan svijet "Suicide Squad: ISEKAI" prvim teaser trailerom

Predstavljena anime serija "Suicide Squad"

Omiljeni likovi iz DC Comicsa, Harley Quinn i Joker napuštaju Gotham City za malo egzotičniju lokaciju: Warner Bros. Japan je najavio novu anime seriju Suicide Squad: ISEKAI. Prve kadrove nove animirane serije danas imamo prilike vidjeti u prvom najavnom teaser traileru.

Službena stranica nove anime serije najavila je kako će se "najluđi svjetovi povezati u epskoj i nasilnoj fantaziji s najjačom postavom kreatora". Novoobjavljeni teaser trailer otkriva nam Harley Quinn i njenog povremenog partnera u zločinu Jokera, koji stvaraju kaos u svom tradicionalnom okruženju Gotham Cityja.

Sve se mijenja kada se nađu u dosta drugačijem okruženju: sunčanom fantastičnom svijetu prepunom golemih zmajeva, junačkih vitezova, gdje su golemi orci i ratoborni ljudi svinje. Također imamo prilike vidjeti Amandu Waller, šeficu vladinog odjela zaduženu za upravljanje posebnom vrstom kriminalaca, što može značiti da ćemo osim Harley Quinn i Jokera imati prilike vidjeti i neke druge poznate stripovske negativce.

ISEKAI iz naziva u prijevodu znači "drugi svijet" te je popularan žanr fikcije u Japanu, a znači da se likovi nađu transportirani u drugi vid realnosti, kroz kakav portal ili magični predmet ili kroz reinkarnaciju, ako su preminuli u "stvarnom svijetu". Tradicionalno se radi o fantasy svijetu, ali postoje razne varijacije na temu.

Seriju Suicide Squad: ISEKAI režirat će Eri Osada, a scenarij potpisuju Tappei Nagatsuki i Eiji Umehara. Kada ćemo imati prilike gledati novu anime seriju za sada još nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala