Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Je li Kelly Clarkson besramno pokrala Beyonce?
Kelly pola godine nakon Beyonce objavi (pre)sličnu pjesmu - super za sezonu kiselih krastavaca

Video: Je li Kelly Clarkson besramno pokrala Beyonce?

PIŠE: Dario Petruševski

Pobjednica prve sezone "Američkog Idola" podigla je ovih dana prašinu u američkim medijima zahvaljujući novom singlu "Already Gone", ali u pitanju nije nekakva pop provokacija, već optužba da je veći dio iste ukrala od poznatije kolegice. Naime, "Halo", jedan od novijih hitova slavne Beyonce, prilično nalikuje pjesmi "Already Gone" (pogotovo u uvodu), pa su mediji mladu pjevačicu i njezinog suradnika proglasili - plagijatorima.

Osim što kaže da je pjesma možda nastala i prije Beyonceine, Kelly Clarkson na svom blogu opisuje čitavu kronologiju nastanka pjesme koja "znači prekretnicu u karijeri" (ovakvoj se prekretnici sigurno nije nadala). "Ryan i ja smo napisali šest pjesama, pet ih je dospjelo na album. Nisam ni znala za 'Halo'. Njezin album je izišao, moj je bio na putu do polica", napisala je pjevačica.
 
 
Da stvar bude gora, izdavačka kuća spomenutu je pjesmu izdala kao singl bez njezina pristanka. "Znam da je to bezveze, ali riječ je o stvarima koje jednostavno nisam mogla kontrolirati. To je jedno novo iskustvo", dodaje Kelly Clarkson, koja je, čuvši "Halo", svoju verziju htjela držati "u sjeni". Naravno, priča se i da je Beyonce čula Kellyjinu demo snimku te od producenata zatražila nešto slično, "i to brzo".
 
 
Oglasio se i uvrijeđeni autor pjesme Ryan Tedder. "Pjesma 'Already Gone' jedna je od najboljih koje sam napisao u svom životu, još od 'Bleeding Love'. Ona stoji na svojim temeljima, neovisno o pjesmi 'Halo'. Koncepcijski, melodijski i tekstualno, riječ je o potpuno različitim pjesmama. Pomisao na to da bih mogao varati Kelly ili Beyonce me boli i apsurdna je. Neka ljudi poslušaju i procijene", obranio se na svom blogu autor sporne pjesme.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala