Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Seth Rogen predstavio glumačku postavu novih Nindža kornjača
Nova interpretacija popularne franšize punog naziva "Nindža kornjače: Makljaža s mutantima" u kina stiže 10. kolovoza

Seth Rogen predstavio glumačku postavu novih Nindža kornjača

Foto: YouTube

Ovog kolovoza u kina nam stiže potpuno novo interpretacija mnogima omiljene franšize Teenage Mutant Ninja Turtles koja je nedavno predstavljena prvim službenim trailerom, a sad nas je jedan od scenarista, producenata i glumaca Seth Rogen upoznao s ekipom koja je oživjela ove legendarne nindža kornjače u novom filmu.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, u hrvatskom prijevodu Nindža kornjače: Makljaža s mutantima, vraćaju se u velikom stilu u borbi protiv tajanstvenih neprijatelja. Pomoći će im prijateljica April O'Neil, ali trebat će puno hrabrosti i spretnosti da pobijede neočekivane protivnike – vojsku mutanata.

Glasove nindža kornjačama posudili su uglavnom nepoznati mlađi glumci: Micah Abbey je Donatello, Shamon Brown Jr. Michelangelo, Nicolas Cantu Leonardo, a Brady Noon Rafael. Sve njih Seth Rogen predstavio je u skoro dvije minute dugom videu na YouTube kanalu studija Paramount Pictures.

Režiju ovog računalno-animiranog filma o superjunacima režirali su Jeff Rowe i Kyler Spears, a scenarij su napisali Rowe, Rogen, Evan Goldberg, Dan Hernandez i Benji Samit. Ostale glasove posudili su većinom poznata imena kao što su Rose Byrne, John Cena, Jackie Chan, Ice Cube, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Hannibal Buress, Paul Rudd i Maya Rudolph.

Nindža kornjače: Makljaža s mutantima u hrvatskim kinima očekujemo 10. kolovoza, a prema riječima jednog od glavnih u Paramountu, Briana Robbinsa, u planu je više filmova o nindža kornjačama.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala