Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Titanik uskoro opet dostupan na Netflixu, korisnici zgroženi
Kultni film vraća se na ovaj streaming nakon nedavne velike tragedije, a to su korisnici dočekali s negodovanjem

"Titanik" uskoro opet dostupan na Netflixu, korisnici zgroženi

Foto: YouTube/Twitter

Streaming servis Netflix prolazi kaos na društvenim mrežama zbog odluke da u svoju ponudu vrate kultni Titanik i to samo nekoliko dana nakon što je turistička podmornica Titan stradala i uzela pet života.

Dosta korisnika ovaj je Netflixov potez nazvalo nepromišljenim i neprimjerenim te kao da u Netflixu nikoga nije briga za tragediju kad su objavu o povratku filma javili baš u ovo vrijeme. Turistička podmornica kojom je pet putnika išlo gledati ostatke Titanika nestala je ubrzo nakon što je krenula u tu ekspediciju da bi neki dan bilo otkriveno kako se vrlo vjerojatno dogodila katastrofalna implozija brzo nakon zarona te su pronađene njezine krhotine.

U ovom trenutku vraćanje ovakvog filma u ponudu je istovremeno i pametan potez jer će zasigurno privući mnogo gledatelja, unatoč kritikama mnogih. Ipak, zasad nije poznato je li Netflix odluku o povratku Titanika donio neki dan ili puno prije same tragedije – iz streaminga još nisu htjeli komentirati cijelu situaciju.

Epska romantična drama Titanik, koja je 1997. godine osvojila i kritiku i publiku te 11 Oskara, a ukupna zarada diljem svijeta iznosi skoro 2,3 milijarde dolara, na Netflix prema trenutnom planu ponovno stiže 1. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    1 0
    svrljozvrljo svrljozvrljo @ 5.7.2023. 18:02

    ...ma.koji k.!?...korisnici zgroženi ???...kakve veze ima film, s onim bogatunima, ...samo da se nešto trabunja. Mislim da im film više ne paše jer nema pedera lezbi , crnaca kineza, transrodnih itd, kojih je inače titanik bio krcat. Netflix će morat sve nanovo snimit s pomoć u AI, to će i napravit. Imat ćemo gay sheriffa Gary Coopera u "Točno u podne" i James Stewarta kako se oporavlja od operacije promjene spola u "Prozor u dvorištu", a u "Planini Brokeback" ,Heath Ledger će bit Indijac.

  • #1
    1 0
    bearfoot bearfoot @ 4.7.2023. 20:11
    Nekoga je briga?...ni njihove vlastite nije briga, osim kako raspodijeliti lovu....ali dežurnih dušebrižnika uvijek ima
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala