Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 25.6.
Nedjelja donosi odlične filmske naslove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 25.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 20:15 sati
Na vrhuncu sezone studentskih tuluma policija dobiva dojave o sve više smrtnih slučajeva prouzročenih nekim novim narkotikom. Policija provede raciju i uhiti mladog dilera i njegova kupca. Ispostavi se da je kupac ustvari Alexander, ambiciozni mladi policajac na tajnom zadatku.

Crna lista, HTV 2 u 22:45 sati
Crna lista vraća se u 10. sezoni kada se Raymonda Reddingtona (James Spader) suočava s najvećom opasnošću dosad. Reddingtonova tajna uloga FBI-eva doušnika mogla bi izići na vidjelo, a osobe koje su nekoć bile na Crnoj listi udružuju se protiv njega u želji za osvetom.

FILMOVI

Moja lažna žena, Nova TV u 20:15 sati
Plastični kirurg boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj djevojci kaže da je oženjen i da ima djecu. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj.

Anna, RTL u 20:15 sati
Ispod zapanjujuće ljepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njezina nevjerojatna snaga i vještine koje je čine jednom od najstrašnijih ubojica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče.

Ključ tajni, RTL 2 u 20:15 sati
Medicinska sestra Caroline daje otkaz u bolnici kako bi postala kućna njegovateljica. Obiteljski odvjetnik Luke ponudi joj primamljivu svotu novca kako bi se brinula o paraliziranom Benu. Njegova supruga Violet daje Caroline kućne ključeve pa znatiželjna mlada žena nakon nekog vremena otkriva zastrašujuću sobu u potkrovlju.

Jurski park III, RTL u 22:20 sati
Sve počinje kada paleontolog dr. Alan Grant pristane pratiti bogatog pustolova i njegovu ženu u zračnom razgledavanju Isla Sorne. Oni doživljavaju nesreću, a dr. Grant otkriva da ljudi u čijoj je pratnji nisu ono za što se izdaju, a životinjski je svijet tog udaljenog otoka postao znatno inteligentniji, brži i žešći no što je on mogao zamisliti.

Ti loviš!, Nova TV u 22:35 sati
Jednom godišnje petero prijatelja provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze… i spreman je.

Savršen dan, HTV 1 u 23:55 sati
Grupa humanitarnih radnika pokušava da ukloni leš iz bunara u zoni oružanog sukoba. Leš je bačen u bunar da zagadi vodu i da se prekine snabdijevanje lokalnog stanovništva vodom. Međutim, okolnosti uskoro pretvaraju jednostavan zadatak u nemoguću misiju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala