Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 18.6.
Večeras navijamo za Hrvatsku u finalu Lige nacija, a na malim ekranima se uz nogomet nudi i niz filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 18.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18. lipnja.

SERIJE

UEFA Liga nacija - finale: Hrvatska - Španjolska, Nova TV u 20h
U nedjelju će Liga nacija dobiti novog prvaka. Na završnici Lige nacija, službeno UEFA Nations League Finals, za naslov će se Hrvatska boriti sa Španjolskom. U 20:45 na rasporedu je bitka za prvaka Lige nacija, a specijalna emisija kreće već od 20 sati.

Navy CIS, RTL 2 u 22:25h
Kad god je počinjen zločin povezan s mornaricom, istraga je povjerena elitnom ogranku mornaričke kriminalističke službe na čelu s autoritativnim specijalnim agentom Leroyjem Jethro Gibsom (Mark Harmon), koji je oko sebe okupio vrhunski tim istražitelja. Kriminalistički istražitelj ne koristi uobičajene metode kako bi uhvatio zločince i riješio slučaj pa uz sebe želi samo ljude kojima beskrajno vjeruje.

FILMOVI

U dobru i zlu, DOMA TV u 19:55h
Pat Solatano (Bradley Cooper) je izgubio sve , kuću, suprugu i posao. Završio je u psihijatrijskoj klinici i osam mjeseci kasnije vratio se živjeti s roditeljima (Rober DeNiro i Jacki Weaver), ali nezadovoljan time odluči učiniti sve kako bi vratio svoj stvari život. Upoznaje misterioznu djevojku Tiffany (Jennifer Lawrence), koja i sama ima mnogo problema i stvari se još više zakompliciraju.

Crveni vrabac, RTL u 20:15h
Radnja se odvija se u suvremenoj Rusiji, a prati život Dominike Egorove. Dominika je puno toga. Predana kći koja će zaštititi svoju majku pod svaku cijenu. Prima balerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica. Stručnjakinja u zavođenju i manipulaciji. Kada zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću.

Duboko plavo more, HRT 2 u 21:40h
U poratnoj Engleskoj Hester Collyer (Rachel Weisz) neuspješno je pokušala sebi oduzeti život. Prije nekog vremena napustila je svog muža, uvaženog suca Vrhovnog suda, radi polualkoholičara i bivšeg pilota RAF-a... Film je ekranizacija kazališne predstave britanskoga pisca Terencea Rattigana iz 1952., s jednom od najboljih ženskih uloga u suvremenom kazalištu.

Zvjezdane staze: S one strane, DOMA TV u 22:15h
U ovom je nastavku posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala