Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao prvi trailer za Paw Patrol: The Mighty Movie
Animirani nastavak kod nas je preveden "Psići u ophodnji: Moćan film" i već je dostupna najava na hrvatskom jeziku

Stigao prvi trailer za "Paw Patrol: The Mighty Movie"

Foto: YouTube

Ovog rujna u kina nam stižu omiljeni Psići u ophodnji u svom drugom dugometražnom animiranom filmu!

Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje i na velikom platnu u animiranoj avanturi Psići u ophodnji: Film, u kojem smo među ostalim upoznali novog psića njihove ekipe – Liberty, omiljeni psići vraćaju se na veliki ekran u najvećoj pustolovini dosad!

Paw Patrol: The Mighty Movie iliti u hrvatskom prijevozu Blitza Psići u ophodnji: Moćan film čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava i tu je naravno zlikovac koji im želi preoteti novo stečene moći: to je Humdinger koji pobjegne iz zatvora i udruži se s opakom znanstvenicom. Oni se, naravno, žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja međe njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

Režiju i ovog animiranog filma potpisuje Cal Brunker koji je napisao scenarij s Bobom Barlenom, a u originalu glasove su posudili Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Christian Convery, Chris Rock, James Marsden, Kristen Bell, Lil Rel Howery i Serena Williams. Među također poznatim licima koji su posudili glasove izdvaja se obitelj Kardashian-West jer se Kim Kardashian vraća kao pudlica Delores, psić kojem je posudila glas u prvom filmu, a tu su i njezina djeca North West, kojoj je ovo glumački debi, kao pomeranac Mini te Saint West u cameo ulozi.

Prvi film bio je veliki hit u kolovozu 2021. godine te je zaradio ukupno 144 milijuna dolara na budžetu od 26 milijuna tako da su planovi za nastavak krenuli praktički odmah nakon kino distribucije. Hoće li nastavak ponoviti uspjeh ili biti još i veći hit, doznat ćemo za malo više od tri mjeseca.

Uz prvi službeni trailer za film objavljen je i prvi poster koji možete pogledati na ovoj poveznici, a iz Blitza je već stigao i trailer sinkroniziran na hrvatski koji donosimo u nastavku.

Psići u ophodnji: Moćan film u kinima očekujemo 29. rujna ove godine!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala