Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Može li Whitney Houston opet u glazbeni vrh?
Droga i muž više ne postoje. Ostala je ambicija za pljeskom i nada da glas još štima

Video: Može li Whitney Houston opet u glazbeni vrh?

PIŠE: Dario Petruševski

Pet godina nakon posljednjeg studijskog albuma i deset godina nakon posljednjih blistavih trenutaka na svjetskoj glazbenoj sceni, Whitney Houston sprema je na novo osvajanje svijeta. "I Look To You" naziv je njezinog novog studijskog albuma kojeg je ovih dana predstavila pred svjetskom showbiz kremom, njezinim poklonicima među kojima su Stevie Wonder, Halle Berry i Jane Fonda. Iako se svim silama trudila ostaviti najbolji mogući dojam (što joj već godinama ne uspijeva), Whitney je u govoru, ali i intervjuu koji je uslijedio, donekle priznala kako je nagovorena na glazbeni povratak.

 
"Uživjela sam se u ulogu majke. Kćer vodim u školu i iz škole, a to nikad nismo imali, jer je uvijek putovala sa mnom", rekla je Whitney u nedavnom intervjuu priznavši da ju je dugogodišnji glazbeni mentor Clive Davis, uz bliske članove obitelji, nagovorio da opet počne pjevati. O njezinom glasu, nekad najjačem i najboljem na svijetu, već se vode polemike, iako je pjesma po kojoj je album dobio ime jedino što je zasad službeno izišlo u javnost.
 
Iako tvrdi da je na albumu radila posljednje dvije godine, njezini suradnici, doduše neslužbeno, priznaju da je "sklepan" u posljednjih osam mjeseci. Kao i na prošlom neuspješnom albumu "Just Whitney", opet govori o preživljavanju, snazi, volji i svemu zbog čega je danas, nakon desetljeća drogiranja, još uvijek živa.
 
 
Kako slučajno ne bi podbacio u prodaji (jer kriza je zatresla i najveće pop zvijezde), album će biti porpaćen revnom marketinškom kampanjom u sklopu koje će Whitney proputovati gotovo cijeli svijet. Pet dana prije njezinog albuma, naime, izlazi novi CD njezine "prijateljice" Mariah Carey, koja se na scenu uspješno "vratila" prije pet godina pa ima dobre izglede za više nego solidnu prodaju.
 
Ipak, Whitney kaže da je ne zanimaju brojke. Koliko god govori o nagovaranju obitelji, priznaje da joj nedostaju pozornica i glamur, a vjerojatno i zahtjevi kojima je godinama mučila suradnike. Slavna pjevačica poznata je kao jedna od najvećih diva koje su ikad šetale holivudskim crvenim tepihom, iako je posljednjih godinama navodno smirila strasti i po tom pitanju. Hoće li uskoro opet dobiti krila, odnosno, jesu li producenti i tekstopisci konačno pronašli "novu Whitney", znat će se krajem kolovoza, dokad radijski eter sasvim sve više zauzima povratnička pjesma koju je, po uzoru na njezine najveće hitove, napisao R Kelly.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    nitica nitica @ 26.7.2009. 15:09
    a jbg pa nije kao da je ona jedina pjevačica koja se odala drogi. ja se nadam da je stvarno to razdoblje iza nje i da će se uspjeti vratiti na vrh.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala