Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.6.
Nedjelja donosi odlične filmske naslove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11. lipnja.

FILMOVI

Izvan igre, Doma TV u 19:55 sati
Jack Cunningham bio je perspektivna sportska nada svog košarkaškog kluba, no nakon što ga je život odveo u drugom smjeru, njegove snove zamijenio je alkohol. Rastavljen, bez stalnog posla i s traumom gubitka djeteta, Jack se vraća u svoj rodni grad gdje dobiva ponudu da bude košarkaški trener u svom bivšem klubu.

Lucy, RTL u 20:15 sati
Krhka djevojka Lucy oteta je kako bi postala ljudska mula, transporter vrećice nepoznatog sadržaja u svom trbuhu. No, naizgled nježna Lucy ubrzo se pretvara u svemoćnu ratnicu koja umjesto 10% koristi cijeli svoj mozak.

Drakula: Neispričana priča, RTL 2 u 20:15 sati
Za razliku od mnogobrojnih prethodnika koji su u središte stavljali vampirski svijet Vlada III rođenog u Transilvaniji 1431., akcijski spektakl Drakula Neispričana priča upoznaje nas s događajima koji su prethodili njegovom prelasku na tamnu stranu.

Tomb Raider, Nova TV u 20:15 sati
Norveški filmaš Roar Uthaug donosi nam novu avanturu neustrašive Lare Croft. Film je inspiriran istoimenom hit igrom iz 2013. godine i prati Laru tijekom njene prve samostalne ekspedicije.

Skandalozno ponašanje, HTV 2 u 21:10 sati
Izbor za Miss svijeta 1970. održao se u Londonu, a voditelj je bio američki komičar Bob Hope. U ono je vrijeme to bio najgledaniji TV show na svijetu, s više od 100 milijuna gledatelja. Tvrdeći da natjecanja u ljepoti prikazuju žene kao seksualne objekte, novi pokret za oslobođenje žena preko noći je stekao slavu upadom na pozornicu i ometanjem prijenosa izbora.

Jurski park, RTL u 21:45 sati
John Hammond (Richard Attenborough), ekscentrični milijarder koji je na čelu korporacije InGen, primoran je pozvati ekipu stručnjaka da ispita sigurnost Jurskog parka. Tim stručnjaka se sastoji od paleontologa Alana Granta (Sam Neill), paleobotaničarke Ellie Sattler (Laura Dern) i matematičara Iana Malcolma (Jeff Goldblum).

Fokus, Nova TV u 22:30 sati
Iskusni prevarant Nicky u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica. Bolje od ikoga prije ona savladava tajne zanata, iako je u stvari riječ samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala