Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 9.6.
Odličan izbor serija i novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 9.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomiru kmetovi opet ne daju mira. Stalno se nešto bune. Ovoga puta traže da se Mrkomir obračuna sa zmajem koji im krade janjad. Mrkomir ni sam nije siguran nedostaje li u Kneževini janjadi jer ih on previše pojede ili je stvarno u pitanju zmaj.

Profesor T, HTV 2 u 20:15 sati
Nakon što su u prtljažniku automobila pronašli truplo policajca na tajnom zadatku, naš će se tim sresti s operacijom Odjela za narkotike protiv velikog krijumčara, a čini se da bi u zločin mogao biti upleten jedan od njihovih najbližih kolega.

Rebecka Martinsson, HTV 2 u 22:40 sati
Dramska serija utemeljena na popularnim kriminalističkim romanima Åse Larsson. Radnja je smještena na sjever, a u njezinom je središtu Rebecka Martinsson, odvjetnica iz Kirune, koja se i dalje traži kao osoba. Kad joj draga prijateljica iz djetinjstva naglo premine, Rebecka se nevoljko vraća u svoj rodni grad Kirunu, ali ubrzo saznaje da nije sve kao što se čini.

FILMOVI

Kavalir s pištoljem, HTV 1 u 21:40 sati
Film inspiriran nevjerojatnom istinitom pričom prati avanture Forresta Tuckera, 70-godišnjeg kriminalaca koji uspije pobjeći iz zatvora San Quentin i krene u pljačkaški pohod koji će oduševiti naciju i vlastima zadati glavobolje.

Dan poslije sutra, RTL u 22:05 sati
Klimatolog Jack Hall na Antarktici je doživio nešto posve neočekivano: naime, cijeli se komad ledenog bloka sam od sebe odlomio. Iako je tu pojavu pripisao neobičnom hiru prirode toga dijela svijeta, nije ni slutio da se zapravo radi o posvemašnjem poremećaju klime koja je zadesila Zemlju uslijed onečišćenja, nebrige, ali i povijesno-cikličkih promjena.

Ukradeni identitet, Nova TV u 23:30 sati
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam. Pomaže mu nenadana saveznica, a on sve dublje zadire u misterij…

Gavran - Smrt iz priče, HTV 1 u 23:55 sati
John Cusack u ulozi je poznatog pisca, zloglasnog začetnika literarnog detektivskog žanra, a Luke Evans tumači ulogu ambicioznog detektiva, odlučnog da zaustavi strašna ostvarenja Poeovih priča.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala