Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Sylvester Stallone, Dolph Lundgren i Jason Statham vraćaju se u Plaćenicima 4
Megan Fox i 50 Cent među novim su licima u franšizi

VIDEO: Sylvester Stallone, Dolph Lundgren i Jason Statham vraćaju se u "Plaćenicima 4"

Foto: YouTube

Prošlo je 9 godina od Plaćenika 3 i sad je konačno vrijeme da Barney Ross Sylvestera Stallonea ponovno predvodi svoju (staru i novu) ekipu plaćenika.

Nakon što je predstavljen prvi poster za četvrti film u franšizi Plaćenici, naslova Expend4bles, stigao je i trailer u kojem opet možemo vidjeti neke od najvećih akcijskih zvijezdi na okupu: uz Stallonea to su Jason Statham, Dolph Lundgren i Randy Couture koji su već domaći u franšizi. Među novim licima su Curtis Jackson iliti 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais i Andy Garcia.

U najavi vidimo Fox koja se nalazi sa Stathamovim Leejem Christmasom i odmah je očito da ovo dvoje ima prilično kompliciranu prošlost. Slijedi napeta borba na kraju koje se ona pridruži ekipi u najnovijoj misiji.

Plaćenici 3 u kina su stigli 2014. godine i prošli su puno lošije od originalnih Plaćenika i nastavka Plaćenici 2 pa smo i zbog toga dosta dugo čekali na četvrti film. Pauza je bila i zbog toga što je glavna i idejna zvijezda franšize, Stallone, u jednom trenutku napustio projekt zbog kreativnih razlika. No, unatoč velikom vremenskom razmaku sad imamo hrpu nove, poznate ekipe koja će sigurno privući stare i nove obožavatelje.

Stallone je režirao i radio na scenarijima na prva tri filma, ali u četvrtom se nalazi isključivo u glumačkoj ulozi. Tako je četvrte Plaćenike režirao Scott Waugh, a na priči i scenariju radili su Max Adams, Kurt Wimmer, Tad Daggerhart i Spencer Coven.

Akcijski film Expend4bles iliti Plaćenici 4 u kinima očekujemo 22. rujna ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala