Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I tek tako... vraća Kim Cattrall
U drugoj će sezoni četvorka "Seks i grada" biti potpuna jer se vraća Cattrall kao Samantha Jones

"I tek tako..." vraća Kim Cattrall

Nakon mnogobrojnih kontroverzi i problema između glavnih glumica serije Seks i grad, čini se kako su producenti ipak uspjeli izgladiti stvari dovoljno da se bar na kratko u novim nastavcima pojavi jedina iz glavne četvorke koju nismo do sada imali prilike vidjeti: Kim Cattrall ponovno postaje Samantha Jones.

Spin-off serija I tek tako... smještena je skoro dva desetljeća nakon finalne epizode originalne serije i ponovno prati Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Mirandu Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis).

Ovih je dana otkriveno kako će originalna četvorka biti napokon ujedinjena, barem za jednu epizodu. Cattrall će u jednoj epizodi reprizirati svoju kultnu ulogu Samanthe Jones, koja je u prvoj sezoni serije I tek tako... živjela u Londonu i s Carrie komunicirala samo preko poruka, a sada bismo ju napokon trebali i vidjeti.

Originalu seriju stvorio je Darren Star, a temelji se na knjizi Candace Bushnell te se prikazivala kroz šest sezona do 2004. godine nakon čega su izašla i dva igrana filma. HBO se 2021. godine odlučio vratiti tom svijetu s prvom sezonom serije I tek tako... koju je stvorio Michael Patrick King.

U drugoj sezoni će uz glavnu četvorku također glumiti Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang, Alexa Swinton i Sam Smith.

Druga sezona serije I tek tako... na HBO stiže 22. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala