Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalni trailer za kontroverznu seriju The Idol
Nova serija tvorca "Euforije" predstavljena je u Cannesu i naišla je na svakakve reakcije

Finalni trailer za kontroverznu seriju "The Idol"

Foto: YouTube

HBO je objavio novi, finalni trailer za svoju eksplicitnu dramsku seriju The Idol čiji je autor i redatelj tvorac Euforije Sam Levinson, a koja na streaming stiže za nekoliko dana.

Serija je svoju premijeru imala u Cannesu s prve dvije epizode čime je postala prva televizijska serija koja je službeni start imala na ovom Festivalu. U glavnim ulogama su Lily-Rose Depp kao pop zvijezda u usponu Jocelyn i Abel The Weeknd Tesfaye kao moćni, seksom opsjednuti vođa kulta Tedros.

Nakon što je otkazala svoju posljednju turneju, Jocelyn odluči ponovno pokrenuti svoju karijeru, a ima velike snove – postati najveća zvijezda u industriji. Kad upozna Tedrosa ona će vrlo brzo bitiu vučena u njegov svijet te joj on obećava da će joj karijeru dignuti u neviđene visine – pod svaku cijenu.

Serija je i prije svoje premijere naišla na razne kontroverze zbog glasina da su se na setu događala uznemiravanja. Izvorna redateljica Amy Seimetz maknula se sa serije u travnju 2022. nakon što je već bilo snimljeno nekoliko epizoda, a kao razlog navedene su promjene u kreativnom razvoju. Tada su kružile glasine kako The Weeknd smatra da serija previše ide u žensku perspektivu, iako je to negirano. Naposljetku serija nije dobila baš dobre kritike u Cannesu gdje je posebno kritizirano seksualno nasilje i teme vezane uz seks, a uskoro ćemo saznati i kako će gledatelji reagirati na nju.

Uz Depp i The Weeknda glume Troye Sivan, Dan Levy, Da'Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son i Hank Azaria. The Weeknd je osmislio seriju uz Levinsona i Rezu Fahima. Ovo je posljednja uloga Anne Heche koja je tragično preminula 11. kolovoza prošle godine.

The Idol na HBO streaming stiže 4. lipnja s prvom epizodom koja će na HBO kanalu biti dostupna 5. lipnja od 3 ujutro, odnosno kasnije u udarnom terminu u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala