Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Teška industrija i Kiki Rahimovski, Miroslav Škoro, Darko Domijan
Ovogodišnji jubilarni CMC Festival Vodice 2023. powered by Calzedonia održava se 9. i 10. lipnja

Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Teška industrija i Kiki Rahimovski, Miroslav Škoro, Darko Domijan

Foto: CMC

Teška industrija i Kiki Rahimovski s "Glavama tvrdoglavima" nastupit će na najljepšoj ljetnoj pozornici

Neraskidiva je veza između CMC festivala i benda Teška industrija, no ove godine neće na pozornicu stati sami. Pridružuje im se Kiki Rahimovski u duetu "Glave tvrdoglave".

Pjesma je čekala čak 13 godina ne bi li ugledala svijetlo dana, a 10. lipnja u njoj će uživati publika CMC festivala. Glazbu i tekst potpisuje Dino Muharemović, a aranžam je djelo Branimira Mihaljevića i Vedada Hadžiabdića.

Jedan od najpopularnijih bendova na domaćoj glazbenoj sceni poznat je da uvijek zapaliti atmosferu, a Kiki Rahimovski svojim vokalnim sposobnostima savršeno je upotpunio pjesmu. Na CMC festival u srcu Vodica rado se odazivaju, a sve one željne ludog provoda pozivaju na ovogodišnji jubilarni 15. festival.

Miroslav Škoro nastupit će pjesmom "Leti sokole"

Trenutak nepažnje s mikrofonom na pozornici CMC festivala u Vodicama te je 2013. godine izazvao priličan interes publike i medija, a duet "Kupila cura mala" s Lidijom Bačić Lille ušao u legendu i postao hit ljeta. Ove godine Miroslav Škoro u Vodice se vraća s pjesmom ozbiljnije tematike, "Leti sokole".

S Mirkom Šenkovskim Geronimom već potpisuje svoja dva velika hita. "Leti sokole" samo je nastavak uspješnog niza dvojice autora. Aranžman je djelo Željka Nikolina, Matije Škore, Miroslava Škore i Mirka Šenkovskog-Geronime.

Pjesma već pronalazi svoj put do publike, a Škoru veseli predstaviti je i na vodičkoj pozornici. Za CMC festival se uvijek traži mjesto više, a najbolja fešta na moru i Miroslav Škoro uvijek su dobar razlog za posjetiti Vodice ovoga ljeta.

Darko Domijan vodičkoj publici predstavit će pjesmu "Tebe mi nema"

Poznati pjevač i velikan hrvatske zabavne scene Darko Domijan vraća se na CMC festival gdje je prvi puta nastupio tek 2021. godine. Svidjela mu se atmosfera i dobro društvo, zato su i ove godine Vodice za njega nezaobilazna ljetna postaja.

Predstavit će publici svoju novu pjesmu "Tebe mi nema" za koju kaže da je prava bomba, a tekstom je htio doprijeti do što većeg broja slušatelja. Glazba je djelo Marina Seke, a tekst Ivana Palca. Aranžman potpisuje Davor Totović.

Pjesma budi razne osjećaje, nostalgiju za voljenom osobom, gubitak i želju za povratkom na staro. Svojom prepoznatljivom vokalnom izvedbom, Darko je pjesmi dao novu dimenziju.

U Vodice 09. i 10. lipnja poziva sve one željne provoda na trenutačno najjačem revijalnom festivalu ovih prostora. Za ta dva dana prognozira jednu vruću atmosferu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala