Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel tvrdi da se rade spin-off filmovi Brzi i žestoki, plus jedan sa ženskom postavom
Glumac se na humanitarnom događaju raspričao o potencijalnoj budućnosti franšize

Vin Diesel tvrdi da se rade spin-off filmovi "Brzi i žestoki", plus jedan sa ženskom postavom

Foto: Depositphotos

Vin Diesel prije nekoliko dana otkrio je novosti o spin-off filmovima Brzih i žestokih!

Na humanitarnom događaju Charlize Theron Africa Outreach Project održanom prije nekoliko dana raspričao se kako trenutno stoje novi filmovi i otkrio kako je na filmu s isključivo ženskom glavnom glumačkom postavom počeo raditi još prije nekoliko godina. „Počeo sam raditi ženski spin-off i to još 2017. godine kad sam krenuo raditi i ostale spin-off filmove, a što prije dobijete finale Brzih i žestokih, to prije će na svjetlo dana doći i ostale inačice“, rekao je.

Zvijezde franšize Sung Kang, Jordana Brewster i Vin Diesel s redateljem Louisom Leterrierom na humanitarnom događaju Charlize Theron Africa Outreach Project

Diesel je nedavno natuknuo i kako mu Brzi i žestoki 10 i njegov nastavak možda neće biti dovoljni za pravo finale franšize, već da će biti potreban i treći film na što Universal (još) nema komentara. Jedna od zvijezda franšize, Michelle Rodriguez, nije sigurna bi li svoju ulogu Letty ponovila i za potencijalne spin-off filmove: „Vrijeme je da predam palicu. Da odem na stražnje sjedalo. Da budem putnik. Kad je u pitanju nova generacija, to morate napraviti jer je to jedini način da oni stvore svoju budućnost“, rekla je na istom događaju.

I Diesel i Rodriguez bili su među 350 uzvanika na humanitarnom događaju na kojem su pomogli skupiti 900 tisuća dolara za organizaciju koja pomaže zdravlju, obrazovanju i sigurnosti mladih u Južnoj Africi.

Brzi i žestoki 10 prošli su tjedan stigli u kina diljem svijeta i ostvarili odličan start, a kod nas se u redovitoj distribuciji nalaze od 18. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala