Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Danijel Popović, Ivan Sever, Duško Lokin, Amir Kazić Leo
Ovogodišnji jubilarni CMC Festival Vodice 2023. powered by Calzedonia održava se 9. i 10. lipnja

Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Danijel Popović, Ivan Sever, Duško Lokin, Amir Kazić Leo

Foto: YouTube

Danijel Popović donosi "Tijesan kaput" na CMC festival

Levisice i bijele stare tenisice dobrodošle su u Vodicama i 2023. godine. 50 godina karijere i 40 godina od legendarne eurovizijske "Đuli", Daniel Popović odlučio je proslaviti novim albumom, a pjesmu "Tijesan kaput" predstaviti publici na CMC festivalu.

Riječ je o laganoj pjesmi koja će sigurno osvojiti srca vodičke publike. Glazbu potpisuje Daniel Popović, a za tekst, uz njega, zaslužan je El Tono. Za aranžman, Daniel je udružio snage sa Zvonom Hranjecom.

Aposlutni rekorder po broju prodaje jedne ploče na ovim prostorima, redovito vježba gitaru, prolazi pjesme i puno radi na sebi kako bi na festival došao u svojem najboljem izdanju. Najviše uživa kad nastupa uživo s bendom jer mu je pozornica drugi dom.

Ivan Sever razveselit će publiku novom pjesmom "Dao sam ti sve"

Mladom glazbeniku Ivanu Severu prošle se godine na CMC festivalu toliko svidjelo da se poželio ponovno vratiti i ove godine. Najviše se veseli reakciji publike nakon što će im predstaviti svoju pjesmu "Dao sam ti sve". Iza glazbe i teksta stoje Sever i Antonio Perina, koji je zaslužan i za aranžman.

Ono što ga je oborilo s nogu bila je dobra volja njegovih kolega s kojima je imao priliku razmijeniti iskustva tijekom prošlogodišnjeg festivala. Nezaboravna mu je bila i vodička publika kojoj ove godine donosi moćnu pop poslasticu modernog angažmana.

Nekadašnji natjecatelj "The Voicea" iza sebe ima već četiri uspješna singla, a peti, "Dao sam ti sve", predstavit će upravo na najljepšoj ljetnoj pozornici.

Prvi put na festivalskoj pozornici nastupit će Duško Lokin

U povijest će ući kao najstariji debitant CMC festivala. Iako je nedavno zagazio u deveto desetljeće života, u njemu i u pjesmama koje stvara još uvijek ima mladenačkog žara. Glas koji osvaja i karizma koja ne blijedi, garancija su fešte koju će nesumnjivo Duško Lokin pripremiti publici u Vodicama.

Vodice su za njega predivan grad u kojem je nastupao već puno puta, ali niti jednom na CMC festivalu. To je samo jedan od razloga zašto mu se ove godine posebno raduje. Nastupit će pjesmom "Ti samo ti" za koju tekst i glazbu potpisuju Luppo i Zdravko Vlašić. Za aranžman je zaslužan Mario Mikšić. Publici poručuje da devetog i desetog lipnja u Vodicama odbace sve brige i budu veseli, a za najbitniji vikend u godini Duško se već počeo pripremati.

Amir Kazić Leo nastupit će novom snažnom pjesmom "Pola čovjeka"

Emocija u vokalu Amira Kazića Lea i nakon svih godina uvijek iznova očarava. Balade su njegova specijalnost, pa je tako za ovogodišnji CMC festival pripremio jednu moćnu i modernu pop pjesmu "Pola čovjeka". Za glazbu je zaslužan sam Amir Kazić Leo, a za tekst Alka Vuica. Aranžman je djelo glazbenih znalaca Amira Karalića i Branimira Mihaljevića.

Na jubilarno 15. izdanje CMC festivala dolazi čiste duše i pun dobre energije. Vodice voli jer u njima ima brojne prijatelje. Tijekom svoje bogate karijere, sudjelovao je na mnogim festivalima, a ove godine će udovoljiti željama obožavatelja i na CMC festivalu u Vodicama predstaviti svoju novu pjesmu.

Tvrdi da za izradu ljetnog hita ne postoji recept, ali se nada kako će pjesma koju u Vodicama predstavlja publici postati - upravo to. Na najljepšu ljetnu pozornicu poziva sve one željne odlične zabave, novih hitova i dobrog društva.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala