Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Cruise vraća se u akciju u novom traileru za Nemoguća misija: Odmazda prvi dio
Skoro godinu dana nakon teasera stiže službeni trailer za novu nemoguću misiju koja u srpnju stiže u kina

Tom Cruise vraća se u akciju u novom traileru za "Nemoguća misija: Odmazda prvi dio"

Foto: YouTube

Paramount je konačno predstavio novu najavu za Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One koja je u 24 sata skupila skoro 10 milijuna pregleda!

Na hrvatskom tržištu film je preveden Nemoguća misija: Odmazda prvi dio, a riječ je o sedmoj nemogućoj misiji Ethana Hunta kojeg je utjelovio Tom Cruise te koji je ponovno sam izveo sve vratolomije na snimanju. U prvom teaseru prošlog svibnja vidjeli smo upravo najtežu scenu koju je snimio u životu o kojoj je u prosincu objavljen i detaljan video kako je snimljen, a sad novi trailer donosi još detalja o radnji i nove scene.

Ethan Hunt i njegova ekipa kreću u najtežu i najsmrtonosniju misiju dosada: moraju pronaći zastrašujuće novo oružje koje je prijetnja cijelom čovječanstvu prije nego što dođe u krive ruke. Ethan je svjestan da o njemu ovisi budućnost i sudbina svijeta, ali pojavljuju se i razni neprijatelji iz njegove prošlosti tako da smrtonosna utrka neprestano povećava svoje uloge.

Odmazda prvi dio prema trenutnom planu pretposljednja je Nemoguća misija s tim da se Odmazda drugi dio snimala paralelno s prvim filmom. Uz Cruisea svoje uloge iz ranijih Nemogućih misija ponavljaju Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby i Frederick Schmidt, a tu su i nova lica kao što su Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales i Charles Parnell. Režiju i scenarij potpisuje Christopher McQuarrie koji je radio nastavke Raspad sistema i Odmetnuti.

Nemoguća misija: Odmazda prvi dio u kina bi trebala stići 12. srpnja ove godine (za hrvatsko tržište Blitz navodi datum 13. srpnja), a Odmazda drugi dio očekuje se skoro godinu kasnije, 28. lipnja 2024. godine – a hoće li to zaista biti zadnja Huntova pustolovina, pokazat će vrijeme. Uz novi trailer koji donosimo u nastavku objavljen je i novi poster koji možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala