Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen nastavak filma Skidajte se do kraja
Robert Carlyle, Mark Addy i ostali vraćaju se na male ekrane ovog lipnja

Predstavljen nastavak filma "Skidajte se do kraja"

Malo više od četvrt stoljeća prošlo je otkako je izašao zabavni film Skidajte se do kraja, a Disney+ odlučio je kako je vrijeme za vraćanje u Sheffield kako bi provjerili što rade naši omiljeni likovi, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer za novi projekt.

Film Skidajte se do kraja u kinima se pojavio 1997. godine i odmah po izlasku postao klasik. Donio nam je priču o skupini muškaraca koji rade u tvornici čelika u Sheffieldu, a čiji se životi promijene nakon što se tvornica zatvori. Bez svrhe i smisla jedna skupina muškaraca smišlja neobičan način zarade: striptiz. Film ih prati u pripremama za veliki nastup gdje će se skinuti do kraja.

Novi projekt prati istu skupinu muškaraca, koji se sada snalaze kroz ovaj moderni i suvremeni svijet, a trailer nam otkriva što su naši omiljeni likovi radili u posljednjih 25 godina. Vidimo suvremeni Sheffield, čije je zdravstvo i školstvo u propadanju, a radnih mjesta nigdje nema. U originalnom su se filmu naši junaci borili s nezaposlenošću, a ovog se puta spremaju za mirovinu i propituju smisao vlastitih života.

Dave Horsefall, kojeg glumi Mark Addy, sam se sa sobom bori jer nema djece, dok se Gaz (Robert Carlyle) bori sa svojom kćeri tinejdžericom Destiny (Talitha Wing).

Novi trailer obećava vratiti nam šarm originalnog filma, ali s modernom perspektivom. Serija će imati osam epizoda u kojima će kombinirati dramu i komediju, predstavljajući surovu stvarnost u kombinaciji s drskim i iskrenim humorom.

Serija Skidajte se do kraja na Disney+ i Hulu stiže 14. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala