Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi trailer za spin-off Netflixovog horora Bird Box, radnja je smještena u Barceloni
"Bird Box Barcelona" na streaming stiže ovog srpnja, 5 godina nakon originala sa Sandrom Bullock

Prvi trailer za spin-off Netflixovog horora "Bird Box", radnja je smještena u Barceloni

Foto: YouTube

Ovog ljeta stiže spin-off Netflixovog filma koji je oborio sve rekorde!

Bird Box sa Sandrom Bullock 2018. godine bio je veliki hit za ovaj streaming servis i ubrzo je postao drugi njihov najgledaniji naslov. U prva četiri tjedna Netflix navodi kako ga je gledalo (odnosno, barem pokrenulo) čak 89 milijuna kućanstava što je otvorilo mogućnost za nastavak horor priče. U ožujku 2021. objavljeni su planovi za spin-off filmove, a sad konačno stiže najava za prvi, Bird Box Barcelona.

Novo poglavlje horor priče ovaj put nas vodi u Barcelonu – riječ je o španjolskom spin-offu koji na streaming stiže ovog ljeta. Panika, koja nam je poznata iz prvog filma, odjednom zavlada ulicama španjolskog grada na kojima možemo vidjeti da je pošast iz Amerike stigla i do Europe. Kaos kreće jer ljudi počnu padati s neba i zabijati se u zidove, a mrtvi se broje u tisućama. Upoznat ćemo muškarca Sebastiana (Mario Casas) koji nastoji pronaći smisao u kaosu dok se bori kako bi se živ izvukao iz grada te na tom putu susreće druge putnike koji će si svi morati međusobno vjerovati kako bi preživjeli.

U filmu uz Casasa glume Alejandra Howard, Georgina Campbell, Diego Calva, Naila Schuberth, Lola Dueñas, Patrick Criado, Gonzalo De Castro, Michelle Jenner i Leonardo Sbaraglia, a režirali su ga braća Álex Pastor i David Pastor (Dani panike, Epidemija, a za Netflix su radili psihološki triler The Occupant).

Bird Box Barcelona na Netflix stiže 14. srpnja ove godine, a na tom je streamingu još uvijek dostupan Bird Box.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala