Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iz dubine mora stiže nova zvijer!
Stigla je najava za nastavak filma "Meg: Predator iz dubina" s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi

Iz dubine mora stiže nova zvijer!

Vrijeme je da ponovno zaronimo u oceane i otkrijemo tajne koje skriva. U tome će nam pomoći prvi službeni trailer za film Meg 2: The Trench, koji je Warner Bros. objavio ovih dana. Pet godina nakon prvog filma, Jason Statham vraća se u ulogu Jonasa Taylora, ronioca koji je preživio ubojiti susret s prahistorijskim bićem.

Ovog ljeta nitko neće biti siguran jer stiže dostojan nasljednik Ralja, koji je i više nego željan ljude maknuti s plaže. A s novim opasnostima koje vrebaju iz svakog morskog kutka, Statham se sam neće moći boriti.

Sienna Guillory, Cliff Curtis i Shuya Sophia pridružit će se Stathamu u ovom nastavku, spremni suočiti se s jednim od najvećih morskih bića u ispisanoj povijesti.

U prvoj je filmu Jonas dobio zadatak spasiti posadu nuklearne podmornice koje se pokvarila. Kada dođe na mjesto nesreće vozilo napadne neidentificirano biće. Jonas sve prijavi nadređenima koji mu ne vjeruju. Već postane prekasno kada Jack Morris (Rainn Wilson), milijarder koji financira misiju istraživanja Marijanske brazde, shvati da megalodoni, divovske bijele psine, nisu izumrli i da bi se ljudi trebali držati što dalje od njih.

Nastavak filma temelji se na knjizi The Trench Stevea Altena iz 1999. godine. U toj je knjizi Jonas potpuno posvećen proučavanju megalodona. Ono što nikada ne bi očekivao jest da će se ovog puta susresti i s kronosaurom, dinosaurom kratkog vrata koji je mogao živjeti u vodi.

Koja će još druga prahistorijska bića susresti doznat ćemo 4. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala