Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkazana serija S.W.A.T.
Zvijezda serija Shemar Moore nije krio nezadovoljstvo otkazivanjem serije nakon šest sezona

Otkazana serija "S.W.A.T."

CBS je odlučio kraju privesti jednu od svojih popularnijih serija, seriju Specijalci koju predvodi Shemar Moore. Policijska serija svoju će priču završiti sa šestom sezonom, čija se finalna epizoda na malim ekranima očekuje 19. svibnja.

Serija prati narednika Daniela "Hondo" Harrelsona (Moore) iz Los Angelesa koji predvodi specijaliziranu jedinicu Specijalaca LAPD-a, zajedno s drugim vještim operativcima. Serija je zapravo nova verzija istoimene policijske drame iz 1975. godine, koja se prikazivala samo jednu sezonu.

Uz Moorea su u seriji glumili Rochelle Ayte kao njegova djevojka Nichelle, kao i Jay Harrington, Kenny Johnson, David Lim i Alex Russell.

Moore je na svom Instagramu odlučio izraziti svoje nezadovoljstvo ovim neočekivanima otkazivanjem serije, koja je s posljednjom sezonom povećala svoju gledanost. Frustrirani Moore objavio je video u kojem objašnjava kako je najviše isfrustriran jer do sada o otkazivanju nije bilo govora te su sve odrađivali savršeno i povećali gledanost i popularnost.

Glumac se također dotaknuo teme raznovrsnosti glumačke postave i činjenice kako je on jedini glavni afro-američki glumac koji predvodi glumačku ekipu neke serije na nekoj televizijskoj mreži te je svoje fanove i fanove serije zamolio da stanu uz njega i uz cijelu ekipu serije Specijalci i traže da se serija spasi.

Deadline je otkrio kako je glavni razlog za otkazivanje taj što se CBS i Sony nisu mogli dogovoriti oko licence serije. Specijalci su najskuplja CBS-ova serija i zaključak je bio kako bi sedma sezona previše povećala trošak te se od te investicije jednostavno odustalo.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala