Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriven datum premijere treće sezone serije Only Murders in the Building
Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez vraćaju se u još jednoj sezoni hit serije

Otkriven datum premijere treće sezone serije "Only Murders in the Building"

Hulu je napokon odredio datum premijere treće sezone svoje hit serije Only Murders in the Building, koja će nam donijeti novi slučaj za rješavanje našem omiljenom trojcu koji čine Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez.

Serija Only Murders in the Building oduševila je odmah po izlasku 2021. godine kada nam je predstavila neobičan trojac sustanara u jednoj njujorškoj zgradi, koji nemaju ništa zajedničko osim slušanja podcasta o istinitim zločinima, a upravo ih taj podcast i pravi zločin u njihovoj zgradi neočekivano spoji.

Dok Charles (Martin) i Oliver (Short) nemaju zapravo pojma što se točno u zgradi dogodilo, gledatelji otkriju kako je Mabel (Gomez) izravno povezana sa slučajem. Prva je sezona toliko oduševila odmah po izlasku da je zeleno svjetlo za drugu sezonu stiglo prije nego su prve epizode uopće završile s prikazivanjem.

U drugoj sezoni su se Charles, Oliver i Mabel našli na meti istražitelja kada im je netko pokušao smjestiti ubojstvo koje su oni pokušali riješiti. Uz mnogo komplikacija i prepreka po putu naš je glavni trojac uspio ostati van zatvora, a finalna epizoda druge sezone predstavila nam je Paula Rudda u ulozi lika, koji se samo sruši tijekom predstave, čiji će slučaj najvjerojatnije naši junaci riješavati u trećoj sezoni.

U novoj sezoni se glumačkoj ekipi pridružila i Meryl Streep, a na čijoj će strani ona biti doznat ćemo nakon 8. kolovoza kada nova sezona krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala