Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kim otvoreno o Kanyeu Westu u najavi za 3. sezonu The Kardashians
Nova sezona krajem svibnja stiže na Hulu

Kim otvoreno o Kanyeu Westu u najavi za 3. sezonu "The Kardashians"

Foto: YouTube

Hulu je ovih dana predstavio novi službeni trailer za novu sezonu jedne od najgledanijih reality emisija – riječ je, naravno, o The Kardashians.

Treća sezona donosi nove zgode i nezgode omiljenih obitelji Kardashian-Jenner koju predvodi Kris Jenner. Ona sa svojih pet kćeri, Kourtney Kardashian Barker, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner, donosi još drame na male ekrane.

Već u najavi možemo vidjeti veliku dramu i to onu povezanu s Kim i njezinim bivšim suprugom Kanyeom Westom. Kim vidljivo rastresena govori o razvodu s Westom i priznaje da nije dobro zbog svega toga, te govori o finaliziranju razvoda i njihovom javnom prepucavanju. „Izmislio je većinu ludosti… ostajemo tiho kroz sve laži samo zbog moje djece“, komentira Kim misleći na njegove javne kritike o njezinom roditeljskom stilu. West već dulje nije omiljen u javnosti, a zadnje što mu je Internet zamjerio jesu antisemitski komentari.

U videu se spominje i zdravstveni problem koji je uplašio Khloé, drama oko Kourtneyinog vjenčanja, a vidimo i Kylie koja poziva ostatak obitelji na ozbiljan razgovor o standardima ljepote koje upravo one postavljaju za žene diljem svijeta.

Iako je ovo tek treća sezona emisije The Kardashians na streamingu Hulu, valja se podsjetiti da je prije prijelaza na taj servis originalna reality emisija Keeping Up With The Kardashians doživjela punih 20 sezona na E! Entertainmentu.

The Kardashians na Hulu s novim epizodama stižu 25. svibnja, a ako je za pretpostaviti po traileru – drame, suza i kontroverzi neće nedostajati. Kod nas je reality emisija dostupna na streamingu Disney+.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala