Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 30.4.
Večer donosi poznate emisije te novije i starije filmske hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 30.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu općeg znanja.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Još samo četiri emisije ostale su do kraja sezone, a u nadolazećoj devetoj epizodi doznat ćemo koji će od preostalih šest parova dospjeti u četvrtfinale plesnog spektakla.

FILMOVI

John Wick, RTL u 20:15 sati
Nakon što je sahranio suprugu Helen, John Wick po povratku kući dobiva posljednji poklon od svoje žene – slatko štene Daisy. John i Daisy ugodno provode dan vozeći se mjestom sve dok na benzinskoj postaji Wick ne sretne trojicu ruskih gangstera.

Space Jam, RTL 2 u 20:15 sati
Urnebesno smiješni i svima nam dragi Looney Tunes junaci u kombinaciji s genijalnom košarkašom igrom legendarnog Michaela Jordana obećavaju kvalitetnu razonodu gledateljima svih uzrasta!

Povratak u budućnost III, HTV 1 u 21:10 sati
Treći dio serijala snimljen je istovremeno kada i drugi, a u kinima je distribuiran nekoliko mjeseci nakon njega. Poput prethodnih i ovaj je umjetnički vrijedan film, dostojan završetak jedne od najvećih trilogija u povijesti filmske umjetnosti.

Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni, RTL u 22 sata
Nastavak stripom inspiriranog hita iz 2010. koji je oduševio filmski svijet. Bruce Willis, Helen Mirren i John Malkovich ponovno dokazuju da oni najbolji nemaju vremena za mirovanje.

Obitelj Miller, Nova TV u 22:40 sati
Iskusni diler prisiljen je unajmiti obitelj kako bi prokrijumčario dvije tone marihuane iz Meksika i izvukao se iz dugova.

Tko preživi, pričat će, RTL u 23:55 sati
Radnja ove urnebesne komedije odvija se 1882. godine u Arizoni, Albert, farmer bez samopouzdanja, gubi svoju voljenu djevojku povlačenjem iz dvoboja. Ubrzo susreće zanosnu Annu, te otkriva svoju hrabrost i puni potencijal kad Annin muž, poznati kriminalac, najavi svoj dolazak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala