Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sraz svjetova u novom traileru za The Flash
Nova najava oduševila je Internet, a stigla je netom prije premijere filma na CinemaConu

Sraz svjetova u novom traileru za "The Flash"

Foto: YouTube

Jedan od najviše očekivanih filmova DC Studiosa svakako je The Flash s Ezrom Millerom koji je dobio svoj novi trailer prije jučerašnje premijere na ovogodišnjem CinemaConu u Las Vegasu, a predstavljena su i dva nova postera (poster 1, poster 2).

Ovaj film poseban je i po tome što će otvoriti DC multiverzum tako što će dovesti više verzija kultnih superjunaka – tako nam je prvi trailer otkrio da postoje barem dva Millera koji glumi Barryja Allena iliti Scarleta Speedstera u različitim dimenzijama. Radnja The Flasha prati Barryja koji putuje u alternativni svijet, onaj u kojem njegova majka nije ubijena, kako bi spriječio njezinu smrti. Naravno, zbog toga će ostati zarobljen u drugoj stvarnosti u kojoj nema nekih superjunaka. Barry iz osnovne priče morat će se udružiti s Barryjem iz drugog svijet i super snažnom kriptonskom junakinjom Supergirl (Sasha Calle) kako bi spriječili Generala Zoda (glumi ga Michael Shannon koji reprizira ulogu iz Čovjeka od čelika iz 2013.).

Flash će dobiti još pojačanja i to od čak dva različita Batmana: u radnju ulaze i Michael Keaton i Ben Affleck! Affleckov Batman prvi put se s Flashom sreo 2016. u Dawn of Justice, cameo uloge imali su u Odredu otpisanih te se ponovno udružili 2017. u Ligi pravde. U filmu The Flash srest će se ponovno nakon 6 godina, a vjerojatno i zadnji put s obzirom na to da novi šefovi DC Studiosa James Gunn i Peter Safran planiraju svoj novi DC svijet.

U ostalim ulogama nalaze se Ron Livingston i Maribel Verdú kao Barryjevi roditelji, Kiersey Clemons je Barryjeva simpatija Iris West, Temuera Morrison ponavlja ulogu Thomasa Curryja iz Aquamana kao Aquamanov otac. Režiju potpisuje Andy Muschietti, poznat po hororima Ono i Ono 2, a scenarij Christina Hodson.

The Flash u naša kina stiže 15. lipnja u distribuciji Blitza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala