Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriven datum premijere treće sezone serije The Other Two
Brat i sestra Dubek pokušavaju se snaći u svijetu poslije pandemije u najavi nove sezone

Otkriven datum premijere treće sezone serije "The Other Two"

HBO Max, odnosno novoimenovani streaming div Max, objavio je trailer za nadolazeću, treću sezonu njihove originalne komedije The Other Two. Prvi nam trailer pokazuje kako se Brooke (Hélene Yorke) i Cary (Drew Tarver) pokušavaju prilagoditi životima nakon što je pandemija promijenila načine na koji svijet funkcionira.

Oboje rade na razni filmskim i televizijskim projektima, ali je njihov pristup poslu drugačiji, što ih ponekad vodi do krize identiteta. Rješavanje vlastitih problema dovoljno je teško, a još je kompliciranije kada se posao nalazi u najgorem mogućem periodu.

Službeni opis nove sezone otkriva generalnu radnju:

Nakon što su se godinama uspoređivali sa svojim puno mlađim bratom, pop zvijezdom ChaseDreamsom, koji je sada odrasla osoba, i njihovom majkom koja vodi talk show, a sada je moćnija no što je ikada mogla zamisliti, Brooke i Cary napokon stoje na vlastitim nogama - uspješni na svoj način! No i dalje se uspoređuju s drugim ljudima.

Prva nas je sezona upoznala s obitelji Dubek, a druga je detaljnije pratila njihove karijere, a uspjeh druge sezone donio je i odobravanje za daljnje epizode. Treća je sezona s produkcijom trebala krenuti taman u vrijeme kad je krenula pandemija pa je snimanje odgođeno. Produkcijski tim se nije želio baviti temom pandemije i karantenama i izolacijom pa su radnju treće sezone smjestili u vrijeme poslije pandemije.

Što sve čeka naše omiljene likove doznat ćemo 4. svibnja kada treća sezona stigne na streaming platformu Max.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala