Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 23.4.
Večer donosi poznate emisije i nešto starije filmske hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 23.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 23. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu općeg znanja.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Sedam je plesnih parova ostalo u showu, a u novoj epizodi prvo ćemo vidjet njihove atraktivne individualne nastupe, a potom će se svi zajedno upustiti u plesni maraton tijekom kojeg će istovremeno plesati latinoameričke stilove.

FILMOVI

Specijalne agentice, RTL u 20:15 sati
Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale – prijateljice.

Povratak u budućnost II, HTV 1 u 21:15 sati
Drugi dio trilogije započinje tamo gdje je prošli završio, no ovoga puta destinacija je 2015. godina. Marty McFly , Doc i Jennifer putuju 30 godina u budućnost gdje se susreću sa svojim budućim ja i djecom koja se tek trebaju roditi. Nakon što srede situaciju vraćaju se u sadašnjost uvidjevši da su se stvari promjenile. Iza svega stoji Martyjev stari neprijatelj Biff Tannen.

Specijalni izvještaj, Doma TV u 21:55 sati
Tom Cruise napravit će sve što može kako bi pokazao kako i najnaprednija tehnologija može zakazati u fantastičnom trileru smještenom u budućnost. Podršku mu daje izvrsna glumačka ekipa, koju predvodi zločesti dečko Hollywooda Colin Farrell.

Posljednja pljačka, HTV 2 u 22:25 sati
Umirovljeni gangster Gal živi sretnim životom sa svojom suprugom Deedee u prekrasnoj kući u Španjolskoj. Nenadano ga posjeti Don Logan, poznati mafijaš i stari prijatelj koji želi da mu se Gal pridruži u velikoj pljački u Londonu zajedno s pomno odabranom skupinom prokušanih gangstera.

Ljubav je slijepa, RTL u 22:30 sati
Jack Black i Gwyneth Paltrow pokazat će nam kako ljubav ne samo da nije slijepa, nego jedino uz njenu pomoć možemo ljude vidjeti onakvima kakvi zaista jesu!

Priča o prvaku, Nova TV u 23:15 sati
Za Oscara nominirana Sandra Bullock zvijezda je ovog potresnog i emotivnog filma nastalog prema knjizi The Blind Side: Evolution of a Game Michaela Lewisa. Sama knjiga inspirirana je životnom borbom afro-američkog sportaša, Michaela Ohera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala