Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 15.4.
Nove epizode showova "Zvijezde pjevaju" i "Masked Singer" uz odlične filmove

TV Preporuke dana – Subota 15.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Tko večeras napušta show?

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
U četvrtoj emisiji šest će parova pjevati novi val i dance, ali će se za dodatni bod boriti i u duelu!

Nevjerojatna putovanja Simona Reevea, HTV 2 u 21:10 sati
Tijekom petnaestogodišnje karijere dokumentarist i pisac Simon Reeve posjetio je više od stotinu zemalja na šest kontinenata, vidio prekrasne krajolike te otkrio dirljive i dramatične ljudske priče.

FILMOVI

Nemoguća misija: Raspad sistema, Nova TV u 20:15 sati
Tri godine nakon zadnje Nemoguće misije, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala. I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često opasne po život.

Lice s ožiljkom, RTL 2 u 20:15 sati
Kriminalistička drama o moći i pohlepi velikog Briana De Palme u trenutku pojavljivanja redefinirala je kriminalistički žanr, a Al Pacinova gluma tj. preobrazba u bezobzirnog kartelskog lorda zabilježena je kao jedna od najimpresivnijih u posljednjih 30-ak godina.

Posljednji posao, HTV 1 u 22:30 sati
X je zaradio bogatstvo prodajući kokain i ostale opojne droge. Sad se želi povući iz posla dok je još mlad kako bi uživao u svojem prljavom novcu. Međutim, kriminalni šef Jimmy Price treba nekoliko njegovih usluga prije nego što će mu dopustiti umirovljenje.

Ledeni ubojica, RTL oko 22:30 sati
Arthur Bishop je elitni ubojica strogog reda s jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje meta. Taj posao zahtjeva profesionalno savršenstvo i potpunu nevezanost, a Bishop je u tome najbolji. Međutim, kada ubiju njegovog mentora i bliskog prijatelja, Bishop je itekako vezan.

3 dana za ubojstvo, Nova TV u 23:15 sati
Iskusni CIA-in agent Ethan Renner u timu je koji lovi trgovca oružjem, poznatog kao Vuk, i njegovu desnu ruku Albina. I dok operativci promatraju Albina u hotelu kako nastoji prodati tzv. prljavu bombu teroristima, on prepozna jednog od agenta, ubija ga i bježi, a Renner ga slijedi te ranjava.

Projekt Florida, HTV 3 u 23:15 sati
Film redatelja Seana Bakera je duboko dirljiv i nezaboravljiv pogled na djetinjstvo za koji je glumac Willem Dafoe proglašen najboljim sporednim glumcem godine od strane udruženja kritičara.

Mamma Mia: Here We Go Again!, RTL u 0:30 sati
Film vodi publiku naprijed-nazad u vrijeme, ispreplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti. Nastavak po prvi put prikazuje mladu Donnu Sheridan i njezine prosce u vremenu ključnom za formiranje njezina života u koji nas je uveo prvi Mamma Mia! prije točno deset godina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala