Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 14.4.
Odličan izbor serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 14.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomir se našao u velikim problemima. Zbog pretjerane i neutažive žudnje za mladom janjetinom koju po Mrkomirovoj naredbi vojska ubija po cijeloj regiji došao je u sukob s VUK-om, Vijećem ujedinjenih kneževina.

Profesor T, HTV 2 u 20:15 sati
6-godišnja Charlie Turner nestane nakon što napadač provali u njezin dom i pretuče njezina oca Maxa. Zločin je otkrila dadilja Sally Bains nakon što se vratila kući iz izlaska. Profesor T pomaže u istrazi nestanka 6-godišnje djevojčice.

Detektiv iz Chelseaja, HTV 2 u 21:05 sati
Na prvi pogled, Pete Cowie je bio predan obiteljski čovjek, cijenjeni profesor te istinski dobra osoba pa je stoga neobično što je upravo on završio kao žrtva ubojstva.

Survivor, Nova TV u 22:15 sati
 

Karen Pirie, HTV 2 u 22:40 sati
Netko napada sumnjivce pa Karenin slučaj preko noći postaje aktivan. Je li Ziggyjeva smrt ubojstvo iz osvete ili Rosien ubojica želi ušutkati istinu?

FILMOVI

Čovjek iz sjene, HTV 1 u 21:40 sati
Film prati priču o Dicku Cheneyju – washingtonskom birokratu koji je potiho postao jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu i potpredsjednik u vladi Georgea W. Busha. Dicka Cheneya glumi Christian Bale, njegovu suprugu Amy Adams, Georgea W. Busha Sam Rockwell.

Leptir, HTV 3 u 22:20 sati
Film baziran prema istinitoj priči Henria Charriera poznatog kao Leptir, koji je krivo optužen za ubojstvo i osuđen do kraja života na francusku kaznenu ustanovu u Guiani. Dirljiva priča o njegovoj ustrajnosti da usprkos jako strogim i mučeničkim kaznama i dalje nastoji naći svoj put u slobodu.

Taxi 3, RTL u 23:20 sati
Redatelj Besson je i ovaj put sam napisao scenarij ponovivši elemente iz prethodnika u kojima se središnji dvojac - virtuozni vozač taksija i pomalo šeprtljavi policijski detektiv - obračunavaju s međunarodnim kriminalcima.

Da Vincijev kod, Nova TV u 23:35 sati
Za vrijeme poslovnog boravka u Parizu profesor Robert Langdon prima hitni noćni poziv: Jacques Saunière, kustos u Louvreu, je ubijen. Kod njegovog tijela policija je pronašla zbunjujući simbol i treba im pomoć stručnjaka. Tijekom dešifriranja Langdon otkriva niz tragova skrivenih u djelima Leonarda Da Vincija.

Kako postati latino lover, HTV 1 u 0:30 sati
Maximo, latino lover čija je životna filozofija zavođenje starijih žena, uspješno je oženjen za duplo stariju ženu. Međutim, nakon 25 godina braka, Maximo se razvodi zbog mlađeg prodavača automobila. Prisiljen je napustiti vilu i useliti se k svojoj sestri. Maximo pod svaku cijenu želi ponovno živjeti luksuznim životom te mu se prilika ukaže kada ga njegov nećak Hugo upoznaje sa Celeste, bogatom bakom svoje simpatije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala