Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Margot Robbie mislila da im nikada neće dopustiti da snime film Barbie
Otkrila je kako je nakon čitanja scenarija bila oduševljena, ali je mislila da studio takav film neće htjeti nikada snimiti

Margot Robbie mislila da im nikada neće dopustiti da snime film "Barbie"

Foto: YouTube

Trailer za Barbie skoro je srušio internet kad se pojavio početkom travnja što je sada smiješno glavnoj glumici u filmu, Margot Robbie, koja je nekad mislila kako uopće nema šanse da takav film bude snimljen.

U intervjuu za BAFTA-u, što je prenio portal IndieWire, otkrila je da je nakon prvog čitanja scenarija bila oduševljena istim, ali nije vjerovala da će itko htjeti snimiti takvu satiričnu komediju: „Moja prva reakcija na scenarij je bila 'Kako je ovo dobro. Šteta što nikad neće biti snimljeno jer nikada ovo neće dopustiti'. No, ipak jesu“, komentirala je.

Scenarij i detalji o radnji drže se u velikoj tajnosti pa tako na pitanje o tome što je to u scenariju tako tajanstveno Robbie je samo odgovorila kako to ne smije reći.

Robbie u filmu Barbie glumi kultnu lutku, a Ryan Gosling nalazi se u ulozi Kena. Ono što se o radnji zna jest kako je Barbie dosadio njezin svijet iz snova pa kreće u stvarni svijet, a što se dalje događa zasad nije poznato.

U traileru smo mogli vidjeti razne glumce koji također glume Barbie i Kena kao što su Emma Mackey, Kate McKinnon, Ncuti Gatwa, Issa Rae, Simu Liu i Kingsley Ben-Adir, dok Will Ferrell glumi direktora Mattela. Kako će to na kraju sve ispasti kad se susretnu dva svijeta, morat ćemo još pričekati. Film je režirala Greta Gerwig prema scenariju koji je napisala s Noahom Baumbachom.

U ostalim ulogama su Hari Nef, Alexandra Shipp, Sharon Rooney, Dua Lipa, Nicola Coughlan, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya i Scott Evans. Helen Mirren je naratorica filma, a među nepoznatim ulogama nalaze se America Ferrera, Rhea Perlman, John Cena, Ariana Greenblatt i Marisa Abela.

Barbie u kina diljem svijeta stiže 21. srpnja, a u hrvatskim će se naći 20. srpnja u distribuciji Blitza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala