Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže animirana serija Stranger Things
Peta sezona serije "Stranger Things" zatvorit će originalnu priču, koju će proširiti nekoliko novih projekata

Stiže animirana serija "Stranger Things"

Nakon punih pet sezona prikazivanja serija Stranger Things stiže i do svog kraja no čini se kako Netflix nema namjeru samo tako pustiti tu franšizu da nestane. Streaming platforma će u suradnji s produkcijskom tvrtkom Flying Bark Productions i izvršnim producentom Ericom Roblesom napraviti animiranu seriju smještenu u svijet Stranger Thingsa.

Omiljena serija braće Duffer svoju je premijeru imala 2016. godine, a u glavnim su se ulogama našli Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton i Noah Schnapp.

Originalna serija odvela nas je u mali grad Hawkins u Indiani, prepun paranormalnih događanja i alternativnih dimenzija poznatih pod nazivom Upside Down. Za sada nije otkriveno hoće li animirana serija pratiti istu priču kao i njena prethodnica niti hoće li itko od originalne glumačke ekipe biti uključen u animiranu verziju.

"Oduvijek smo sanjali o animiranoj verziji Stranger Things u stilu crtanih koje smo gledali subotom ujutro i apsolutno smo oduševljeni što će nam se san ostvariti.", izjavili su Matt i Ross Duffer i dodali: "Oduševljeni smo s onim što su Eric Robles i njegov tim osmislili - scenariji i animacija su nevjerojatni i jedva čekamo kad ćemo to moći podijeliti s vama! Avantura se nastavlja."

Osim animirane seriji, svijet Stranger Things proširit će se i na predstavu te igranu spin-off seriju. Detalji o svim nadolazećim projektima za sada nisu otkriveni.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala