Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigla najava za novi psihološki triler Roberta Rodrigueza Hypnotic
Ben Affleck u potrazi je za svojom kćeri u nadrealnom trileru

Stigla najava za novi psihološki triler Roberta Rodrigueza "Hypnotic"

Foto: YouTube

Ben Affleck u potrazi je za novom nestalom djevojkom u prvoj najavi za psihološki triler Hypnotic u režiji Roberta Rodrigueza.

Radna verzija trilera premijerno je prikazana u ožujku na SXSW-u na kojem su gledatelji ostali oduševljeni viđenim, a IGN je objavio prvi službeni trailer koji otkriva detalje o radnji: priča prati policijskog detektiva Daniela Dannyja Rourkea (Affleck) koji traži svoju nestalu kćer Minnie (Hala Finley). Potraga će ga dovesti do saznanja da je njezin nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner).

U najavi možemo vidjeti Afflecka koji je očajan u potrazi za kćeri, a očaj i neodgovorena pitanja ubrzo će ga dovesti do gubitka kontrole te do toga da će se morati suočiti sa svojim najmračnijim snovima. Triler skreće u nadrealno pa će potražiti pomoć vidovnjakinje Diane Cruz (Alice Braga) kako bi pronašao tajanstvenog čovjeka i doveo kćer kući.

Osim režije, Rodriguez potpisuje i scenarij s Maxom Borensteinom. Prvu verziju scenarija za Hypnotic Rodriguez je napisao još 2002. godine i nazvao ga jednom od svojih omiljenih priča te „jednom od onih na koje sam najdulje čekao da ih napravim“. U ranijim intervjuima film je opisao kao „Hitchcockov triler na steroidima“ i usporedio ga s Psihom i Vertigom. Na realizaciju filma čekalo se zbog pandemije i zakonskih zavrzlama te zbog dvogodišnje potrage tijekom post-produkcije dok se čekao domaći kupac (na kraju Ketchup Entertainment).

U ostalim ulogama su Jeff Fahey, Kelly Frye, JD Pardo, Bonnie Discepolo, Dayo Okeniyi, Derek Russo i Corina Calderon.

Hypnotic u kinima očekujemo 12. svibnja, a prije toga Afflecka ćemo gledati u drami Air koja sutra stiže u domaća kina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala