Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi junak je u gradu: predstavljen trailer za DC-jev Blue Beetle
14. film u DC Extended Universeu prvotno je planiran za HBO Max, ali ipak stiže u kina i to već ovog kolovoza

Novi junak je u gradu: predstavljen trailer za DC-jev "Blue Beetle"

Foto: YouTube

Po prvi put na veliki ekran stiže Blue Beetle, novi film o superjunaku iz DC-jevih stripova te njihov prvi Latino superjunak na filmu, a od jučer možemo vidjeti prvi trailer i poster.

DC Studios i the Safran Company tako donose 14. film u DC Extended Universeu (DCEU), a glavni lik je Jaime Reyes (Xolo Maridueña) koji je nedavno diplomirao i vratio se kući pun ideja i snova da bi shvatio da nije siguran koja mu je svrha. I dok propitkuje svoju sudbinu, na razgovoru za posao slučajno dođe u posjed antiknoj relikviji izvanzemaljske tehnologije, tajanstvenom Skarabeju.

Skarabej će izabrati Jaimeja za svog simbiotskog domaćina čime će mu dati oklop pun nevjerojatnih moći čime će običan Jaime postati superjunak Blue Beetle.

Film je režirao Angel Manuel Soto (Kraljevi Baltimorea) koji je od samog početka u glavnoj ulozi vidio isključivo Maridueñu, a scenarij potpisuje Gareth Dunnet-Alcocer. Početkom 2021. godine planovi su bili da Blue Beetle bude objavljen isključivo za streaming HBO Max, ali planovi su se kasnije promijenili tako da film ipak stiže prvo u kina.

U ostalim ulogama su Bruna Marquezine kao Jaimejeva simpatija Penny, Raoul Max Trujillo je negativac Carapax the Indestructible Man, dok je glavnu negativku Victoriu Kord utjelovila Susan Sarandon. Tu su još i Adriana Barraza, Damián Alcázar, Elpidia Carrillo i George Lopez.

Blue Beetle u kinima očekujemo 18. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala